:
No no no, mówię przecież.
[ Dodano: 2014-02-09, 00:25 ]
Tak dobrego wzroku to Hegemon nie ma, więc jak miałby zabarwić coś, czego nawet by nie zobaczył?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Wykręcenie tych 2, o których Sebastian pisze, rodzi pewne komplikacje techniczne...
:
A o które się rozchodzi?
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
A bo ja wiem, jak one się nazywają?
u
Jedna zwalnia wałek. A druga na półmostku obok balansu...?
Spam
[Usunięty]
2014-02-09, 10:26
:
Michał
...a taką koronkę to idzie dostać luzem
czy to są komplety z kopertą
:
I ja muszę się uśmiechnąć do Santino i stworzyć jakiś swój zegarek
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Spam, od kompltu, ale bez problmu mozna kupic na zatoce, z drugiej strony nie iem czy nie bedzie ona niewile tansza niz cala koperta.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Spam, jak cos potzebujesz to pisz PW, bede niedlugo zamawial tarcze i koperte wiec moze sie dogadam na dodatkowo koronke
:
Michale bardzo ładna
. A gdzie robiłeś tarczę i jaki mniej więcej koszt? Bo mam juz kilka mechanizmów, koperty już idą ale teraz zostały tarcze
po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
:
Tarcza w Chronostarze w Łodzi. Koszt zależy od tego co chcesz mieć na tej tarczy, ilości kolorów etc.