A nie, pardon - dostał
Odpowiedz do tematu
:
Dyskretnie zapytam - na co ustawiałeś ostrość?
:
To raczej to fantastyczne "nowe" szkło z niezegarkowych
Skate or die!
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-02-11, 09:49, w całości zmieniany 1 raz
Melduje się czerwoniec na pokładzie PL...
.
.
.
Ktoś tam podobno już ma u nas takiego , ale nieobecni (foty) nie mają racji (bytu) - więc... jedynak (w towarzystwie brata) będzie pokazywany (tym bardziej, że zmodowany i bez limitki )
Oczywiście - srebrny jest the best - ale i ten drugi daje radę
.
.
.
Ktoś tam podobno już ma u nas takiego , ale nieobecni (foty) nie mają racji (bytu) - więc... jedynak (w towarzystwie brata) będzie pokazywany (tym bardziej, że zmodowany i bez limitki )
Oczywiście - srebrny jest the best - ale i ten drugi daje radę
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-02-11, 09:49, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Podrupka znaczy
Fazi napisał/a: |
bez limitki |
Podrupka znaczy
:
Fazi, znaczy sprzedali Ci jakiś prototyp?
Słabe to trochę
Oczywiście Tobie gratuluję zegarka, bo fajny - słabe jest zachowanie organizatorów.
Słabe to trochę
Oczywiście Tobie gratuluję zegarka, bo fajny - słabe jest zachowanie organizatorów.
:
Nie no, jak to tylko prototyp, których jest pewnie max kilka, to pół biedy, ale jeśli zaczną więcej teraz takich stukać to faktycznie słabe
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
goTomek, to już będzie zwykłe ku...two
:
Nie ma masowej produkcji - mogę Wam tylko powtórzyć słowa Eda, więc wierzcie, albo nie...
Całość wynikła z błahego pytania w korespondencji, dotyczącego tego koloru tarczy - na moją sugestię, że ładny inaczej dostałem propozycję nie_do_odrzucenia obadania na żywca egzemplarza (jednego z kilku) nieznakowanych, pozostałych z procesu produkcji. Cóż było robić wziąłem się zawziąłem... i wziąłem
.
.
.
...Nikt nie chciał pokazać czerwonego, to sobie sam pokaz zorganizowałem...
Całość wynikła z błahego pytania w korespondencji, dotyczącego tego koloru tarczy - na moją sugestię, że ładny inaczej dostałem propozycję nie_do_odrzucenia obadania na żywca egzemplarza (jednego z kilku) nieznakowanych, pozostałych z procesu produkcji. Cóż było robić wziąłem się zawziąłem... i wziąłem
.
.
.
...Nikt nie chciał pokazać czerwonego, to sobie sam pokaz zorganizowałem...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Znalazłem http://forums.watchuseek....ble-976467.html
Ed pisze że zostało kilka (ile? nie wiadomo) tarcz i po rozważeniu wszystkich za/przeciw zdecydowali dorobić jeszcze parę sztuk, różniących się od limitki ceną (trochę droższe) i brakiem napisów na deklu. A i bez sygnowanych klamerek, za to z paskiem
Cóż juz w trakcie rosła liczba limitek, sam sie załapałem po pierwszej zmianie, a była jeszcze kolejna. Jeśli to faktycznie jest kilka sztuk to nie jest to dla mnie duży problem, choć jednak lekki absmak może pozostać
Ed pisze że zostało kilka (ile? nie wiadomo) tarcz i po rozważeniu wszystkich za/przeciw zdecydowali dorobić jeszcze parę sztuk, różniących się od limitki ceną (trochę droższe) i brakiem napisów na deklu. A i bez sygnowanych klamerek, za to z paskiem
Cóż juz w trakcie rosła liczba limitek, sam sie załapałem po pierwszej zmianie, a była jeszcze kolejna. Jeśli to faktycznie jest kilka sztuk to nie jest to dla mnie duży problem, choć jednak lekki absmak może pozostać
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Hahaha - dobre wole moją mewkę w paski z lat 70tych, choć koperta bardzo ciekawa
Odpowiedz do tematu
goTomek napisał/a: |
Znalazłem http://forums.watchuseek....ble-976467.html
Ed pisze że zostało kilka (ile? nie wiadomo) tarcz i po rozważeniu wszystkich za/przeciw zdecydowali dorobić jeszcze parę sztuk, różniących się od limitki ceną (trochę droższe) i brakiem napisów na deklu. A i bez sygnowanych klamerek, za to z paskiem Cóż juz w trakcie rosła liczba limitek, sam sie załapałem po pierwszej zmianie, a była jeszcze kolejna. Jeśli to faktycznie jest kilka sztuk to nie jest to dla mnie duży problem, choć jednak lekki absmak może pozostać |
Hahaha - dobre wole moją mewkę w paski z lat 70tych, choć koperta bardzo ciekawa