Coś tam się pstrykło.
Odpowiedz do tematu
: Marc&Sons MSD-019
Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-02-03, 13:22, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-02-03, 13:22, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Fajne fotki Mam nadzieję, że nie porysowałeś
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jakies świeconce jeszcze koniecznie zrób
:
Naprawdę przyzwoite wrażenie robi! Gratulacje
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Fajny zegar .
:
Za taką kasę może być
:
Fajne zdjęcia - co do zegarka to tarcza nie w moim klimacie... ale to nie mnie ma się podobać...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Michał - chyba przestanę pisać ześ miszcz fotografii!
Brawo!
Brawo!
:
Michał fajne foty zrobiłeś, ale dzisiaj był piękny dzień to i światło niezłe miałeś.
:
A to jeszcze parę wrzuce. Pogoda była ładna, to stwierdziłem, że czas się nauczyć pstrykać coś, co się nadaje "do ludzi"
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jako że w poście #8 napisałem:
a Historia pokazała że byłem w mylnym błędzie i że nie powinno się wyrabiać zdania na podstawie zdjęć, bo jakiś czas po napisaniu tych, zacytowanych wyżej, słów trafił do mnie dokładnie ten sam co prezentowany wyżej model zegarka Marc & sons - zakupiony z krystalicznie czystej niczym łza dziewicy i całkowicie bezinteresownej męskiej ciekawości, od jednego z Kumotrów. Miał być przychodnio u mnie bo nigdy wcześniej nie miałem zegarka w stylu suba, ale stał się jednym z moich ulubionych zegarków, który gości często na moim nadgarstku.
W związku z powyższym pozwolę sobie dorzucić do tematu kila zdjęć owego czasomierza zapaskowanego paskiem od Przemka:
Zegarek naprawdę świetny - kształt koperty powoduje że pomimo średnicy 42mm na moim łapsku 19,5cm wygląda na odpowiedni, a dodatkowo koperta jest wyższa i uszy wydaja się na krótsze niż w podobnym Steinharcie ocean vintage przez co nie wygląda jak "rozjechany".
Wada u niego, w/g mnie, jest jedna - słaba luma... ale z tym da się żyć
Daito napisał/a: |
Fajne zdjęcia - co do zegarka to tarcza nie w moim klimacie... ale to nie mnie ma się podobać... |
a Historia pokazała że byłem w mylnym błędzie i że nie powinno się wyrabiać zdania na podstawie zdjęć, bo jakiś czas po napisaniu tych, zacytowanych wyżej, słów trafił do mnie dokładnie ten sam co prezentowany wyżej model zegarka Marc & sons - zakupiony z krystalicznie czystej niczym łza dziewicy i całkowicie bezinteresownej męskiej ciekawości, od jednego z Kumotrów. Miał być przychodnio u mnie bo nigdy wcześniej nie miałem zegarka w stylu suba, ale stał się jednym z moich ulubionych zegarków, który gości często na moim nadgarstku.
W związku z powyższym pozwolę sobie dorzucić do tematu kila zdjęć owego czasomierza zapaskowanego paskiem od Przemka:
Zegarek naprawdę świetny - kształt koperty powoduje że pomimo średnicy 42mm na moim łapsku 19,5cm wygląda na odpowiedni, a dodatkowo koperta jest wyższa i uszy wydaja się na krótsze niż w podobnym Steinharcie ocean vintage przez co nie wygląda jak "rozjechany".
Wada u niego, w/g mnie, jest jedna - słaba luma... ale z tym da się żyć
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Dameczka ten Marc, ale fotogeniczny, miło się go ogląda...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
Montanie równy roczek minął od zrobienia fotek.
Miejsca nie zagrzał, nawet obejrzeć nie zdążyłem
Miejsca nie zagrzał, nawet obejrzeć nie zdążyłem
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!