Jako, że w Krakowie zima pełną gębą. postanowiłem wybrać się na spacer i zrobić parę zdjęć Foce i jej starszemu "bratu". Specjalistą od fotografii nie jestem, ale chyba nie wyszło tak źle
Odpowiedz do tematu
: Zimowe "rodzeństwo"
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zdjęcia całkiem spoko, sam się męcze często żeby cos przyzwoitego pstryknąć i zwykle wychodzi gorzej
I kolejny raz powiem, że gdyby połaczyć te 2 zegarki w jeden, wyszedłby ideał
I kolejny raz powiem, że gdyby połaczyć te 2 zegarki w jeden, wyszedłby ideał
:
Michał,
Fajne fotki. Barbos coraz bardziej mi się podoba (i w rzyci mam czy sie komuś logo podoba )
Fajne fotki. Barbos coraz bardziej mi się podoba (i w rzyci mam czy sie komuś logo podoba )
:
Kup tej foce rutinoscorbin bo jakaś taka niewyraźna
Kup tej foce rutinoscorbin bo jakaś taka niewyraźna
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Nie jest tak źle fajne nurki
To Ci wstawię jedno zdjęcie mojego nurka z bratem od Gerlacha w tym klimacie
To Ci wstawię jedno zdjęcie mojego nurka z bratem od Gerlacha w tym klimacie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Michał - szacun!
Tą:
to do kalendarza trzymaj!
Tą:
to do kalendarza trzymaj!
:
Michał, to ty kupiłeś Robura?! Fajny.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Siara mi dał.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ładna parka Michał, graty
PS
Temu Orientu też dobrze w śniegu
PS
Temu Orientu też dobrze w śniegu
:
Takie tam z dzisiaj:
:
Michał fajne fotki, nie ma wstydu przed Ryśkiem
:
Odpowiedz do tematu
Fotki bardzo przyjemne. Masz jakieś zdjęcie świecącego w ciemności? Ewentualnie w krótkich słowach jakieś porównanie z monsterem, big mako lub jakimś DB?
lepsze jutro było wczoraj