eee, z jebaja to ja nie umiem. Musiałbym mi ktos pomagac. Na Allegro jest pęset od pyty, wszelakich.
A dzis wracając z pracy do kosmetycznego sklepu podejdę i zapytam
Odpowiedz do tematu
:
:
Korba, to nie uchodzi. Brak umiejętności jebajowania to jest fopa porównywalna z niemaniem konta na naszejklasie. Jakbyś nie znalazł u kosmetyczki to napisz i ci kupnę pińcetki.
Foch und Ch.
:
Najperw cwiczylem na molni . rozbiorka Asia unitasa juz nie ma przedemna tajemnic , patenty Korby z checia wprowadze na swoje podworko
:
Ostatnio zmieniony przez Korba 2010-06-10, 20:29, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
No to naumiałem się, Maryśkę poskładałem do kupy. A potem drugi raz musiałem rozbierac, bo wskazówka godzinowa zawadzała o sekundową. Ale teraz to już spoko, mogę rozbierac codziennie
Aha, bo zapomniałem. Oringi z zapalniczki jednorazowej za 1,30 zł pasują. Nie wiem czy uszczelniają, ale wlazły. Lepsze takie uszczelnienie jak żadne
Aha2: Jako lupa dobrze się spisuje filtr foto- soczewka makro +8. Powiększa z większej odległości, nie trzeba oka w werk wsadzac.
Aha, bo zapomniałem. Oringi z zapalniczki jednorazowej za 1,30 zł pasują. Nie wiem czy uszczelniają, ale wlazły. Lepsze takie uszczelnienie jak żadne
Aha2: Jako lupa dobrze się spisuje filtr foto- soczewka makro +8. Powiększa z większej odległości, nie trzeba oka w werk wsadzac.
Ostatnio zmieniony przez Korba 2010-06-10, 20:29, w całości zmieniany 2 razy