Musk mu zawadzał...
Sam już chyba z 5 złożyłem i nic innego mi nie przeszkadzało...
Odpowiedz do tematu
:
Przez chwilę myślałem, żeby mu powiedzieć po tym jak założył wskazówki - "dej Pan to, sam se zrobie", no ale zostawiłem. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Niestety, co za krotkie i dziadowskie g00wno
Ale juz inny pasek leci od C&B
Michał napisał/a: | ||
A to chyba ten materac "firmowy" od Gartona |
Niestety, co za krotkie i dziadowskie g00wno
Ale juz inny pasek leci od C&B
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
Co najlepsze, mojemu nic nie przeszkadzało
Santino napisał/a: |
i nic innego mi nie przeszkadzało... |
Co najlepsze, mojemu nic nie przeszkadzało
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Wiem już do kogo będę uderzał, jeśli będę potrzebował coś zrobić.
Cytat: |
Sam już chyba z 5 złożyłem |
nick555 napisał/a: |
mojemu nic nie przeszkadzało |
Wiem już do kogo będę uderzał, jeśli będę potrzebował coś zrobić.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Szkoda słów tyle czasu na forum a nic nie kuma
A do tej pory nie wiedziałeś?
|
Szkoda słów tyle czasu na forum a nic nie kuma
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nie nic nie kuma, tylko nie zawraca kolegom d%^y z każdą pierdołą a Ty akurat się nie odzywaj bo miałeś pasek wysłać i co? do tej pory listonosza nie było [
kornel91 napisał/a: |
nic nie kuma |
Nie nic nie kuma, tylko nie zawraca kolegom d%^y z każdą pierdołą a Ty akurat się nie odzywaj bo miałeś pasek wysłać i co? do tej pory listonosza nie było [
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-01-23, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Michał, z paskiem myślę bo jeszcze nieruszany A się nowy szyje
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-01-23, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
To się Michał ciesz, że hydrogulgulatora nie trzeba było wymieniać, żeby sztymowało na hauptklapie ... Bo to by dopiero kosztowało, ojojoj ...
Musk mu zawadzał...
Sam już chyba z 5 złożyłem i nic innego mi nie przeszkadzało... |
To się Michał ciesz, że hydrogulgulatora nie trzeba było wymieniać, żeby sztymowało na hauptklapie ... Bo to by dopiero kosztowało, ojojoj ...
:
No i Garton złożony Foty będą później, bo w fabryce jestem.
Pierscień żeby wszedł musiał zostać spiłowany razem z gwintami, więc trzyma się dociśnięty deklem.
Pierscień żeby wszedł musiał zostać spiłowany razem z gwintami, więc trzyma się dociśnięty deklem.
:
Hop
:
Chwilę mi zeszło ze zdjęciami
Okazało się, że poza faktem istnienia kopert o dwóch rozmiarach (42 i 44) to te 42mm też są co najmniej dwa rodzaje. Ta moja z tego co pamiętam jest niższa. Stwierdzone, zmierzone w Katowicach.
Michał napisał/a: |
Pierscień żeby wszedł musiał zostać spiłowany razem z gwintami, więc trzyma się dociśnięty deklem. |
Okazało się, że poza faktem istnienia kopert o dwóch rozmiarach (42 i 44) to te 42mm też są co najmniej dwa rodzaje. Ta moja z tego co pamiętam jest niższa. Stwierdzone, zmierzone w Katowicach.
:
Pewnie masz odrzut z ostatniej kontroli jakości
Michał napisał/a: |
Ta moja z tego co pamiętam jest niższa |
Pewnie masz odrzut z ostatniej kontroli jakości
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Odpowiedz do tematu
Jeśli faktycznie Twoja Michał jest niższa, to może tłumaczyć kwestię ringu
No i zdjęcia! Super!
No i zdjęcia! Super!