Odpowiedz do tematu
:
marekgro, super wieści. Dzięki za ogarnięcie tematu.
:
cała kopa kalendarzy
Dziękuję za podziękowania.
jeden już jest na swoim miejscu.
wygląda świetnie!

jeden już jest na swoim miejscu.

Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
da radę jeszcze kupić?
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
PW
Emre napisał/a: |
da radę jeszcze kupić? |
PW
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2014-01-23, 10:54, w całości zmieniany 4 razy
Drodzy Kumotrzy
status kalendarza: shipped
(za wyjątkiem dwóch przesyłek z inpostu - one zostaną wysłane jutro, tj w czwartek, rano)
Bardzo dziękuję wszystkim za udział w projekcie:
- Michałowi - za jego podpis, z którego dowiedziałem się, że istnieje kalendarz biurkowy, i za określenie jego ceny
- wahinowi - za zaufanie
- Santino - za podesłanie zdjęć
- wszystkim kupującym - za wsparcie i cierpliwość
- Gosi - za zaprojektowanie kalendarza i przygotowanie go do druku (przy okazji reklama: jeśli projekt się spodoba, wszelkie zlecenia graficzne można kierować na adres heidegaad@gmail.com
Projekt trwał 10 dni roboczych,w tym czasie kalendarz zmienił format ze standardowego A5 na niestandardowy kinowy format taśmy 35mm, a planowany nakład 50 sztuk powiększył się o 10. Mam więc nadzieję, że kalendarz okaże się dla Was strzałem w 10
edyta: dopisane kluczowe osoby
status kalendarza: shipped
(za wyjątkiem dwóch przesyłek z inpostu - one zostaną wysłane jutro, tj w czwartek, rano)
Bardzo dziękuję wszystkim za udział w projekcie:
- Michałowi - za jego podpis, z którego dowiedziałem się, że istnieje kalendarz biurkowy, i za określenie jego ceny
- wahinowi - za zaufanie
- Santino - za podesłanie zdjęć
- wszystkim kupującym - za wsparcie i cierpliwość
- Gosi - za zaprojektowanie kalendarza i przygotowanie go do druku (przy okazji reklama: jeśli projekt się spodoba, wszelkie zlecenia graficzne można kierować na adres heidegaad@gmail.com

Projekt trwał 10 dni roboczych,w tym czasie kalendarz zmienił format ze standardowego A5 na niestandardowy kinowy format taśmy 35mm, a planowany nakład 50 sztuk powiększył się o 10. Mam więc nadzieję, że kalendarz okaże się dla Was strzałem w 10

edyta: dopisane kluczowe osoby

Ostatnio zmieniony przez marekgro 2014-01-23, 10:54, w całości zmieniany 4 razy
:
Marku dzięki ogromne, że poprowadziłeś projekt od A do Z.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
marekgro,

:
marekgro, jesteś moim fanem

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
marekgro, jestem Twoim idolem

:
Aż chce się takie kalendarze kupować gdy przebieg projektu tak wygląda
Dobra robota, to mało powiedziane

Dobra robota, to mało powiedziane

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
marekgro,
dzienks za profesjonalne podejście do tematu

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Moje zamówienie dotarło z samego rana. Wielkie dzięki dla Marka, i wymienionych przez niego osób!

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
I moim też!
Odpowiedz do tematu
Michał napisał/a: |
marekgro, jesteś moim fanem ![]() |
I moim też!