pudełko na zegarki - czym wyłożyć ?
Odpowiedz do tematu

: pudełko na zegarki - czym wyłożyć ?
Hej,

Jestem w trakcie zrobienia swojego pudełka na zegarki - takie 2 poziomowe, na 20 sztuk - generalnie mam juz je gotowe, czekam tylko na fornir żeby oblepić. Pozostaje ciągle temat środka - czym wyłożyć, macie jakieś pomysły ? myślę o aksamicie albo o welurze - ale może macie jakieś innego sugestie. Docelowo będą prawdopodobnie poduszeczki, czasowo zastosuje kawałki otuliny na rury.

pozdr, WR

:
Ja bym to wyłożył alcantarą np tu:

http://allegro.pl/materia...3843650478.html

Poduszki też bym z tego zrobił :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
wrosolowski, może filc czerwony, bordowy. Do dostania w pasmanteriach, empikach .

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
dzięki za pomysły, będzie alcantara - właśnie zamówiłem. Się wyklei i poduszki uszyje to się pochwale ;)

:
No i git :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ja to bym takie pudełko zegarkami wyłożył, ale co ja tam wiem :złośliwiec:

EDIT: Chyba czas spać bo już mi się humor najniższych lotów załącza...

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-01-26, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak wykładać to materiałem który nie chłonie wilgoci.

Pozdro!!!
:
... podkład piankowy pod akwarium i materiał np. filc

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Bartek kiedyś pokazywał patent na pianke izolującą rury.
Tniesz ją w walce szerokości przegródek, zawijasz materiałem, i z obu stron nadmiar materiału po porstu wciskasz do środka. Wygląda to estetycznie, szybko i łatwo.
Nasze pudełka są wykładane alcantarą, i ona dobrze tłumi, nie pyli - dobry wybór pifko
Poka jak skończysz :-)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum