Diver EDC do 200$
Odpowiedz do tematu

:
Citizen ma ponoć dość słabą bransoletę (zwijanka).

:
Citek albo 007 ;)

pifko
:
Grizzly, 217 ta wersja z czerwonymi obwódkami? Jeśli tak to poproszę linka

007 odpada, bo nie rusza mnie, do tego ma tarcze z drukarki :popcorn:

Citizen hmm jest ok, ale nadal Ray wygrywa jak dla mnie z Citkiem i 007

:
Bierz Citka. Jest mniej opatrzony i bardziej surowy. Ray jest taki cukierkowaty, świecący :D . Poza tym jak Citek nie podejdzie, to raczej nie będzie problemu z pozbyciem się ;) .

pifko
:
http://www.dutyfreeisland...ctCode=SRP313K2

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Btw bym nie porównywał Invicty i Parnisa. Invicta ma kontrole jakosci, oficjalnych przedstawicieli, gwarancje i WR rzeczywisty.
EDC musi miec jakis WR.
Moze taki citek, jak ma GoTomek, mial Iks?

Ostatnio zmieniony przez Apa13 2014-01-05, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
male mako albo ray.
Albo majtkowy citek.

007 jest oklepane, ale ostatnio sie znowu przekonalem, ten zegar jest jednak kompletnym projektem.

beceen | ***** ***
:
LukasVanElvis napisał/a:
Grizzly, 217 ta wersja z czerwonymi obwódkami? Jeśli tak to poproszę linka

kornel91 już wrzucił.

:
Bierz Citka. Na dutyfree mają zestaw na bransie + guma. Jak nie podejdzie - PW. ;)

:
LukasVanElvis napisał/a:
Ale to juz 300$ wiec jeszcze nie teraz :D

Ja wylicytowałem takiego stargate za niecałe 200$ u użytkownika dabrands na ebayu tydzień temu. Wczoraj skończyła się jego kolejna aukcja i stargate poszedł za 200$ z groszami. Być może będzie wystawiony kolejny. Mówię o wersji ze zdjęcia to jest SKZ235.

:
Apa13, rozumie, ale jednak Parnis pozytywnie mnie zaskoczył, moj sub przeszedł test wannowy, prysznicowy, basenowy i jeziorowy cool chociaż zdaje sobie sprawe ze drugiemu moze się nie udać ;) No i szafir i ceramika kuszą hmmm

Tak w ogóle, to ma ktoś z forum Invicte z serii pro diver?

:
Cytat:
Tak w ogóle, to ma ktoś z forum Invicte z serii pro diver?

tomaszzab25 ma F0066

: INVICTA F0066
Śmiało mogę polecić ten zegar mam już go rok i trochę ze mną przeszedł. W moim zegarze wsadzony jest lepszy mechanizm NH35A - ma stop sekundę, można go nakręcić no i ma lepszą lumę niż wcześniejszy model

INVICTA F0066
:
LukasVanElvis napisał/a:
No i szafir ...

Za 200$ to kupisz szafir i Invicte. Ceramiki niestety nie.
IMO lepiej niż Parniaka. Z nim różnie może być, jak już wyżej napisali Kumotrzy.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum