Odpowiedz do tematu
:
Tylko 217 baksów, brać, nie gadać.

:
Citizen ma ponoć dość słabą bransoletę (zwijanka).
:
Citek albo 007

:
Grizzly, 217 ta wersja z czerwonymi obwódkami? Jeśli tak to poproszę linka
007 odpada, bo nie rusza mnie, do tego ma tarcze z drukarki
Citizen hmm jest ok, ale nadal Ray wygrywa jak dla mnie z Citkiem i 007
007 odpada, bo nie rusza mnie, do tego ma tarcze z drukarki

Citizen hmm jest ok, ale nadal Ray wygrywa jak dla mnie z Citkiem i 007
:
Bierz Citka. Jest mniej opatrzony i bardziej surowy. Ray jest taki cukierkowaty, świecący
. Poza tym jak Citek nie podejdzie, to raczej nie będzie problemu z pozbyciem się
.

:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2014-01-05, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Btw bym nie porównywał Invicty i Parnisa. Invicta ma kontrole jakosci, oficjalnych przedstawicieli, gwarancje i WR rzeczywisty.
EDC musi miec jakis WR.
Moze taki citek, jak ma GoTomek, mial Iks?
EDC musi miec jakis WR.
Moze taki citek, jak ma GoTomek, mial Iks?
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2014-01-05, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
male mako albo ray.
Albo majtkowy citek.
007 jest oklepane, ale ostatnio sie znowu przekonalem, ten zegar jest jednak kompletnym projektem.
Albo majtkowy citek.
007 jest oklepane, ale ostatnio sie znowu przekonalem, ten zegar jest jednak kompletnym projektem.
beceen | ***** ***
:
kornel91 już wrzucił.
LukasVanElvis napisał/a: |
Grizzly, 217 ta wersja z czerwonymi obwódkami? Jeśli tak to poproszę linka
|
kornel91 już wrzucił.
:
Bierz Citka. Na dutyfree mają zestaw na bransie + guma. Jak nie podejdzie - PW.

:
Ja wylicytowałem takiego stargate za niecałe 200$ u użytkownika dabrands na ebayu tydzień temu. Wczoraj skończyła się jego kolejna aukcja i stargate poszedł za 200$ z groszami. Być może będzie wystawiony kolejny. Mówię o wersji ze zdjęcia to jest SKZ235.
Ale to juz 300$ wiec jeszcze nie teraz ![]() |
Ja wylicytowałem takiego stargate za niecałe 200$ u użytkownika dabrands na ebayu tydzień temu. Wczoraj skończyła się jego kolejna aukcja i stargate poszedł za 200$ z groszami. Być może będzie wystawiony kolejny. Mówię o wersji ze zdjęcia to jest SKZ235.
:
Apa13, rozumie, ale jednak Parnis pozytywnie mnie zaskoczył, moj sub przeszedł test wannowy, prysznicowy, basenowy i jeziorowy
chociaż zdaje sobie sprawe ze drugiemu moze się nie udać
No i szafir i ceramika kuszą
Tak w ogóle, to ma ktoś z forum Invicte z serii pro diver?

Tak w ogóle, to ma ktoś z forum Invicte z serii pro diver?
:
tomaszzab25 ma F0066
Cytat: |
Tak w ogóle, to ma ktoś z forum Invicte z serii pro diver? |
tomaszzab25 ma F0066
: INVICTA F0066
Śmiało mogę polecić ten zegar mam już go rok i trochę ze mną przeszedł. W moim zegarze wsadzony jest lepszy mechanizm NH35A - ma stop sekundę, można go nakręcić no i ma lepszą lumę niż wcześniejszy model

INVICTA F0066
:
Za 200$ to kupisz szafir i Invicte. Ceramiki niestety nie.
IMO lepiej niż Parniaka. Z nim różnie może być, jak już wyżej napisali Kumotrzy.
Odpowiedz do tematu
No i szafir ... |
Za 200$ to kupisz szafir i Invicte. Ceramiki niestety nie.
IMO lepiej niż Parniaka. Z nim różnie może być, jak już wyżej napisali Kumotrzy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |