Z norweskiego statku Fram, który wsławił się wyprawami do Arktyki i Antarktyki. Między innymi Amundsena.
I jeszcze parę ciekawostek
Odpowiedz do tematu
:
Przede wszystkim Nansena.
A "szuwarek" świetny.
Gb.
wahin napisał/a: |
Z norweskiego statku Fram, który wsławił się wyprawami do Arktyki i Antarktyki. Między innymi Amundsena.
|
Przede wszystkim Nansena.
A "szuwarek" świetny.
Gb.
:
Ostatnio zmieniony przez Spam 2014-01-04, 19:10, w całości zmieniany 2 razy
...na allegro pokazał się taki szuwarek
http://allegro.pl/zegar-o...3854363910.html
Edytka... zdjęcie zajumane z aukcjona
http://allegro.pl/zegar-o...3854363910.html
Edytka... zdjęcie zajumane z aukcjona
Ostatnio zmieniony przez Spam 2014-01-04, 19:10, w całości zmieniany 2 razy
:
Fajny,nie wiedziałem że w Krakowie robili zegary niestety pewno z naciskiem na "robili"
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
....eee, nadal robią
Kiedyś był gdzieś na kiziowym forumie temat, chyba Aronusa, a firma mało znana bo zegary są pewnie małym promilem produkcji.
TU ich stronka.
buran napisał/a: |
niestety pewno z naciskiem na "robili" |
....eee, nadal robią
Kiedyś był gdzieś na kiziowym forumie temat, chyba Aronusa, a firma mało znana bo zegary są pewnie małym promilem produkcji.
TU ich stronka.
:
Może forumowca tam zamówimy
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
No, tośmy się pośmieli... a teraz poważnie - czy byłoby wśród PT Kumotrów zainteresowanie takimi zegarami (jest też "Sirius" radio z czerwonymi i niebieskimi sektorami)? Oczywiście, mogę dowiedzieć się o cenę, ale może poważniej byłoby, gdyby takie zapytanie poszło ze strony G.Gerlach i może udałoby się zorganizować zakup zbiorowy (ale wszystko to, jak sądzę, jest w dużej mierze zależne od ceny)?
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
P.T.
Ciekawy jestem ile Panowie policzyliby sobie za zakup zbiorowy
Ciekawy jestem ile Panowie policzyliby sobie za zakup zbiorowy
:
Odpowiedz do tematu
Coś mi mówi że to nie są tanie rzeczy.