Odpowiedz do tematu
:
Z_bych, kladz sie spac Rano juz zapomnisz o ronie
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-12-29, 23:04, w całości zmieniany 3 razy
Apa13, ponoś i zmienisz zdanie
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-12-29, 23:04, w całości zmieniany 3 razy
:
A może popróbuj coś w ten deseń
:
Nie wiem jak Ron na BigMaku będzie wyglądał, na pewno będzie wygodny.
A nowe materace są krótsze - chyba, że to był jakiś wybryk. W każdym razie najnowszy, który kupowałem (a było to z rok temu) jest zdecydowanie krótszy.
Z_bych napisał/a: |
Ja chyba założyłbym do niego jakieś fajnie pasujące kolorystycznie velcro od Rona
Pewnie dlatego, że znów zaczyna za mną chodzić ten pasek |
Nie wiem jak Ron na BigMaku będzie wyglądał, na pewno będzie wygodny.
A nowe materace są krótsze - chyba, że to był jakiś wybryk. W każdym razie najnowszy, który kupowałem (a było to z rok temu) jest zdecydowanie krótszy.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez Daito 2013-12-30, 07:10, w całości zmieniany 1 raz
Ja bym szedł w stronę czarnego pattini, a na lato jakaś "twarzowa", "dziurawa" guma... ewentualnie jakiś letni parciak od Rona
Ostatnio zmieniony przez Daito 2013-12-30, 07:10, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
IMHO pattini będzie najlepszy ,masywny zegar =pasek twarda skórka ,piękne wykonanie
będzie pasował.Nie dawno też taki zakupiłem i jestem bardzo zadowolony
będzie pasował.Nie dawno też taki zakupiłem i jestem bardzo zadowolony
Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.
:
Zależy przy czym się nosi - to fakt - sokół ma specyficzne uszka jednak, które "przedłużają" pasek...
nick555 napisał/a: |
Ale to musi być różne, bo ja swojego też zapinam na ostatnią dziurkę, a mam 17,5 góra. |
Zależy przy czym się nosi - to fakt - sokół ma specyficzne uszka jednak, które "przedłużają" pasek...
:
takich szat nie wykluczam, ale na okres około wakacyjny
Spinner napisał/a: |
A może popróbuj coś w ten deseń
Obrazek |
takich szat nie wykluczam, ale na okres około wakacyjny
:
i ku takiej koncepcji sie chyba najbardziej skłaniam
w sensie na zimę skóra, a na lato guma (mocno pomarańczowa coś w ten deseń, pokazany przez Spinnera)
[ Dodano: 2013-12-30, 19:53 ]
revolta, Twoja fota tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że to normalne, że po pomarańczowym big maku chciałbym mieć jeszcze granatowego
[ Dodano: 2013-12-31, 14:36 ]
a ten pasek to co to za produkcja jest ?
Daito napisał/a: |
Ja bym szedł w stronę czarnego pattini, a na lato jakaś "twarzowa", "dziurawa" guma... ewentualnie jakiś letni parciak od Rona |
i ku takiej koncepcji sie chyba najbardziej skłaniam
w sensie na zimę skóra, a na lato guma (mocno pomarańczowa coś w ten deseń, pokazany przez Spinnera)
[ Dodano: 2013-12-30, 19:53 ]
revolta, Twoja fota tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że to normalne, że po pomarańczowym big maku chciałbym mieć jeszcze granatowego
[ Dodano: 2013-12-31, 14:36 ]
a ten pasek to co to za produkcja jest ?
:
a jak takie coś wypda w porównaniu do materaca? w uszach trochę szerzej... HAdley roma 19 usd
a jak takie coś wypda w porównaniu do materaca? w uszach trochę szerzej... HAdley roma 19 usd
:
Miałem
Odpowiedz do tematu
Słoniu napisał/a: |
revolta, - super miałeś kiedyś ten zestawik.. |
Miałem