Jak się trafi sama tarcza, to co za różnica w jakim stanie jest oryginał
Myślę, że tu renowacja jest teoretycznie prosta, ale te napisy na dole... chyba przerosną zakład, który by się tego podjął...
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Ну, погоди!
:
Kris, bardzo sympatyczny też prawie NOS Zimek. Ma jeden z najfajniejszych wzorów tarcz, tzn cyfry co dwie godziny, co zwiększa przejrzystość i czytelność, gdyby indeksy były jeszcze nakładane...zegareczek malinka.
Zegarki * Rower * Radio
:
Jak Ci się nie podoba w takim stanie to chętnie go przygarnę Pisz na PW
pmwas napisał/a: |
Jak się trafi sama tarcza, to co za różnica w jakim stanie jest oryginał
Myślę, że tu renowacja jest teoretycznie prosta, ale te napisy na dole... chyba przerosną zakład, który by się tego podjął... |
Jak Ci się nie podoba w takim stanie to chętnie go przygarnę Pisz na PW
:
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2014-01-02, 22:20, w całości zmieniany 2 razy
Panowie Komandirski na poprzedniej stronie świetny Wympieł stalówka miażdży
Kris właśnie przejrzałem Twoją kolekcję i jest to jedna z lepszych kolekcji jakie w życiu widziałem Duże gratulację
Kris właśnie przejrzałem Twoją kolekcję i jest to jedna z lepszych kolekcji jakie w życiu widziałem Duże gratulację
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2014-01-02, 22:20, w całości zmieniany 2 razy
:
Aronus - przykro mi ale to tylko 1/10 wszystkim moich zegarków. Są zdjęcia tylko tych które ostatnio udało mi sie obfocić. Powoli nadrabiam zaległości
Aronus napisał/a: |
Panowie Komandirski na poprzedniej stronie świetny Wympieł stalówka miażdży
Kris właśnie przejrzałem Twoją kolekcję i jest to jedna z lepszych kolekcji jakie w życiu widziałem Duże gratulację |
Aronus - przykro mi ale to tylko 1/10 wszystkim moich zegarków. Są zdjęcia tylko tych które ostatnio udało mi sie obfocić. Powoli nadrabiam zaległości
:
Zamknąłem się w sobie dlatego tego nie skomentuję
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2014-01-03, 08:23, w całości zmieniany 1 raz
Kris napisał/a: | ||
Aronus - przykro mi ale to tylko 1/10 wszystkim moich zegarków. Są zdjęcia tylko tych które ostatnio udało mi sie obfocić. Powoli nadrabiam zaległości |
Zamknąłem się w sobie dlatego tego nie skomentuję
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2014-01-03, 08:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Perełka do kolekcji (dzięki Kumotrowi z Forum ):
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Kolejny do kolekcji
:
Fazi beczka świetna gratuluję
:
Są stare, ale nowe....i nie nabytki a prezent imieninowy od jednego znamienitego forumowicza... Spotkałem się wczoraj z Marcinem a on zrobił mi taką ogromną niespodziankę , jeszcze raz Wielkie Dzięki Kaido
:
Ktoś pytał co w tych "nowych" amfibiach cyka to otworzyłem i jakieś takie maleństwo
:
Svedos, super Pabieda, czerwona 12. To chyba pierwszy model jaki się ukazał.
Niedawno odpuściłem taką tanio na giełdzie od Ukraińca (wybrałem ładną czarną Moskwę) i do tej pory mnie swędzi...
Niedawno odpuściłem taką tanio na giełdzie od Ukraińca (wybrałem ładną czarną Moskwę) i do tej pory mnie swędzi...
Antisocial and faceless...
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Ano, nie dziwię się!
Antisocial and faceless...