: ALPINA STARTIMER PILOT MANUFACTURE - limitka inhouse 50sztuk
:
in house i mają problem popchnąć 50 szt. i uciekają się do przecen?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Alpiny mają pięknie zdobione mechanizmy...ten akurat pilot "taki se" im wyszedł...
A cena 900*3,5 + opłaty więc pewnie wyjdzie pod 4 k pln
World Wide Watches
:
pasti, to nie 8 ponad. Wyszedł taki se bo tylko kolorystykę zmienili na zieloną. Mając kasę bym kupił
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Może cena nie taka zła, ale kupować tylko dlatego że promocja
Diverki ich dużo fajniejsze
A mnie się taka dupka widzi
World Wide Watches
:
pasti, dupka fajna gorzej akurat z przodem w tym zegarku
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, za 4 klocki bym wolal wiele innych zegarkow. Sredni to argument, ze w innych barwach kosztuje 8. Zegarek nie ma jakiegos wyjatkowego designu. Koperta standardowa, tarcza pilotowa. Inhause warty, az tyle?
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, no może żaden to argument. No i ten inhause to w sumie chyba jakaś selita z przeróbkami. Chociaż na pewno budzi zainteresowanie.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
No, ale koronkę to ma fajną
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
mi się ona bardzo podoba, ale kurcze tyle kasy to jednak zbyt wiele tylko dlatego, że to alpina...
mam jednak inne wydatki