Pacjent - Citizen Nighthawk:
Niby bransa fajna, ale coś skórzanego na zmianę by się przydało...
Myślałem o czymś bardziej budżetowym, np.:
lub
Wydaję mi się, że bardziej pasowałoby jednak coś z nitami...Jednak w tym budżecie nic ciekawego nie znalazłem...
Podrzucicie coś, powiedzmy do 50 zł?
Odpowiedz do tematu
: Skórka dla Jaszczembia :)
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
To jest 22 czy 24?
Gerlachy mają fajną skórkę, tą taką zwintydżowaną brązową, tylko ona z klamrą pewnie wyjdzie dwa razy Twój budżet...
Gerlachy mają fajną skórkę, tą taką zwintydżowaną brązową, tylko ona z klamrą pewnie wyjdzie dwa razy Twój budżet...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
nick555, 22mm .
A może taki glycine za 69 zł nr 85 pomarańczowe przeszycie lub 35 z czerwonym szyciem:
http://zegarkiclub.pl/for...no-ograniczona/
A może taki glycine za 69 zł nr 85 pomarańczowe przeszycie lub 35 z czerwonym szyciem:
http://zegarkiclub.pl/for...no-ograniczona/
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
22 mm
[ Dodano: 2013-12-29, 14:29 ]
Dodam jeszcze, że celuję w coś w brązie i to raczej jasnym
[ Dodano: 2013-12-29, 14:29 ]
Dodam jeszcze, że celuję w coś w brązie i to raczej jasnym
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Bartek, ja czekam na tą 12 zobaczymy co przyjdzie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
takie
:
adrzejgp, z chęcią, tylko gdzie i czemu tak drogo?
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Bartek, pewnie to Andrzej zrobił bo dawno się nie chwalił
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
To niech się jeszcze pochwali po wiela ten drugi
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
było ,że po budżecie to i w tej okolicy myślę
:
Bartek, a może nie warto kupować cokolwiek do 50 PLN tylko dołożyć te parę złotych i zamówić coś porządnego u chłopaków?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Odpowiedz do tematu