GDZIE !!! zlutować kopertę w rozsądnej cenie
Odpowiedz do tematu

Maras68
[Usunięty]
:
Niestety majstry wykorzystują niewiedzę praktyczną, a że coraz to mniej ich wokół to byle jak i drogo :/
Toś mnie Marcin załamał nieco,też miałem takie pierwsze wrażenie że majster na lanco przyciął konkretną kasę niesłusznie, a potem cóż pomyślałem może ten typ zegara tak ma i do tego chciejstwo byle szybciej zegar na rękę założyć, ech durny człowiek ...

Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-12-21, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
:
kaido2 napisał/a:
Nie ma za co dziękować. bo niby za co.

jest jest, dodatkowe dzięki Kaido za podjęcie roli mediatora :) bo mogło dojść do szarpaczki ;)

:
Lao Tse napisał/a:
kaido2 napisał/a:
Nie ma za co dziękować. bo niby za co.

jest jest, dodatkowe dzięki Kaido za podjęcie roli mediatora :) bo mogło dojść do szarpaczki ;)

Z tym dziękowaniem to skierowane miałem do Wintergreena.

Panowie , ja tylko przedstawiłem realia jak to wszystko wygląda, bo mam z tym styczność i tu nikt na prawdę nie jest winny. Po prostu stało się za sprawą nieuczciwego, nie doszkolonego czy też chciwego usługobiorcy. Należy się cieszyć że maszyna wyszła na prostą, z czego ja też osobiście się cieszę, bo dla mnie to tak naprawdę też jest radocha i nastepny plus na successfully.

:
kaido2 napisał/a:

Panowie , ja tylko przedstawiłem realia jak to wszystko wygląda, bo mam z tym styczność i tu nikt na prawdę nie jest winny. Po prostu stało się za sprawą nieuczciwego, nie doszkolonego czy też chciwego usługobiorcy. Należy się cieszyć że maszyna wyszła na prostą, z czego ja też osobiście się cieszę, bo dla mnie to tak naprawdę też jest radocha i nastepny plus na successfully.

no właśnie najważniejsze, że wszystko wyszło na prostą i już nie dziękuje żebyś nie protestował, ale i tak czuję wdzięczność

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum