Odpowiedz do tematu
:
Kosmo te Mariny w stylu Rad
:
Tak sobie myślę że do niego to paseczek w rozmiarze 26 by spasował
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin
:
Ja natomiast wręcz przeciwnie, przy 26mm wiem, że żyję
Kopertę zakupiłeś szczotkowaną, czy dokonałeś dzieła zniszczenia?
Kopertę zakupiłeś szczotkowaną, czy dokonałeś dzieła zniszczenia?
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Szkoda bo ja bym chętnie dokonał dzieła zniszczenia i poszukuję wiedzy tajemnej.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
No! Pasek rzeczywiście świetnie pasuje.
:
Sylwek, zaczynam się o ciebie trochę matrwić - ostatnio wszystko byc utleniał, i utleniał ... Pożył sobie ten Parnis biedny jak opuścił manufakturę całe 24h u ciebie!
:
To nie jest wcale trudne, własnoręcznie szczotkowałem kopertę od jego zielonej rdzawości.
Jeszcze kilka fotek
bow napisał/a: |
Szkoda bo ja bym chętnie dokonał dzieła zniszczenia i poszukuję wiedzy tajemnej. |
To nie jest wcale trudne, własnoręcznie szczotkowałem kopertę od jego zielonej rdzawości.
Jeszcze kilka fotek
:
Ostatnio zmieniony przez Korba 2010-06-04, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Aleś się Pan rozpędził z tą korozją. Fajnie w sumie, ale jakoś do mnie ten styl nie bardzo przemawia.
Cos wspominaliście o szerokości pasków. Ja w Radiomarinie 47 mam pach o szerokości 28 mm i w uszach i klamrę tez mam 28. Wy też macie 28? Jak kupowałem, to myslałem że to jest 26, tak jak ma Radiomarina 45mm. I jakoś to chyba jak dla mnie ciut za dużo. Nie mogę się przyzwyczaic.
Cos wspominaliście o szerokości pasków. Ja w Radiomarinie 47 mam pach o szerokości 28 mm i w uszach i klamrę tez mam 28. Wy też macie 28? Jak kupowałem, to myslałem że to jest 26, tak jak ma Radiomarina 45mm. I jakoś to chyba jak dla mnie ciut za dużo. Nie mogę się przyzwyczaic.
Ostatnio zmieniony przez Korba 2010-06-04, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Wyglądają jak popowodziowe ale ciekawie. Podobają mi się
:
Dobre, dobre.
TomekR napisał/a: |
Wyglądają jak popowodziowe |
Dobre, dobre.
:
Odpowiedz do tematu
lekko rustykalne ale z chęcią jednego przyjmę jak będzie szedł do wymiany