Odpowiedz do tematu
:
Kasamene, bo seria będzie krótka ale dekli jak piszecie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Pomysł na wąsko sprofilowany biznes - limitowane dekielki
Wątek o "dupkach" miałby pożywkę.
kornel91 napisał/a: |
Kasamene, bo seria będzie krótka ale dekli jak piszecie |
Pomysł na wąsko sprofilowany biznes - limitowane dekielki
Wątek o "dupkach" miałby pożywkę.
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Kasamene, może trzeba wrzucić na WUS nasz wątek fateha z pilotem na sprzedasz to się zorientują, że jakiś przekręt mają. Ja konta nie mam ale może jakiś chętny się znajdzie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Weź jakieś HMT, sam zobaczysz - ryzyko niewielkie
To jest zegarek produkowany w dziesiatkach milionów sztuk. Standard techniczny to tak mniej-więcej lata '70/'80.
Mnie ten klimat pasuje, lubię vintage.
Nowy "vintage" - super sprawa.
Poprosiłem Fateha, i mi zorganizował autentyk wojskowy z lat '70. I też za grosze.
Segoy napisał/a: |
Nie wiem czy to zdjęcie takie lipne, ale ten zegarek wygląda na strasznie badziewny. Te indeksy, napisy... jak plastikowa zabawka. |
Weź jakieś HMT, sam zobaczysz - ryzyko niewielkie
To jest zegarek produkowany w dziesiatkach milionów sztuk. Standard techniczny to tak mniej-więcej lata '70/'80.
Mnie ten klimat pasuje, lubię vintage.
Nowy "vintage" - super sprawa.
Poprosiłem Fateha, i mi zorganizował autentyk wojskowy z lat '70. I też za grosze.
:
Ja też mam konto tylko tutaj, tam sobie czytam z doskoku. Wiem, że żartujesz z tą demaskacją w naszym wykonaniu, ale Fateh ma tam swój wątek o HMT i właśnie dziś pokazał tego Pilota. Odzew niewielki jak na razie, ale znajdziesz np. taką kwestię: "So, the white Pilot without the LE caseback. Whats up with these then, regular production and not so limited any more?"
kornel91 napisał/a: |
Kasamene, może trzeba wrzucić na WUS nasz wątek fateha z pilotem na sprzedasz to się zorientują, że jakiś przekręt mają. Ja konta nie mam ale może jakiś chętny się znajdzie |
Ja też mam konto tylko tutaj, tam sobie czytam z doskoku. Wiem, że żartujesz z tą demaskacją w naszym wykonaniu, ale Fateh ma tam swój wątek o HMT i właśnie dziś pokazał tego Pilota. Odzew niewielki jak na razie, ale znajdziesz np. taką kwestię: "So, the white Pilot without the LE caseback. Whats up with these then, regular production and not so limited any more?"
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
35 nawet
Link do opisu limitki poniżej:
HMT_White_Pilot_KLIK
Kasamene napisał/a: |
A to nie było 36 dolców za sztukę? Opieram się tylko na dzisiejszej, pobieżnej lekturze kilku postów na WUS.
No chyba, że 36 szło na personalizację dekielka |
Kasamene napisał/a: |
Nie mogę teraz znaleźć. |
35 nawet
Link do opisu limitki poniżej:
HMT_White_Pilot_KLIK
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
To ten bialy pilot Fateha ma 40mm czy nie ma???
Bo to dla mnie zasadnicza sprawa...
Bo to dla mnie zasadnicza sprawa...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Wychodzi z opisu w linku na to, że 35mm
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
A gdzie jest ten 40mm pilotka, co to go ten fagas skubiący foty skleca...
Przeca to musi być dostępne bez limitki...
Przeca to musi być dostępne bez limitki...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
Oooo Podobny do mojego
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64