Potrzebuję pomocy.
Szukam jakiegoś zegarka.
Parametry:
- Dzień miesiąca i tygodnia
- Okrągłe indeksy (niekoniecznie wszystkie). Srebrna obwódka.
- Pięknie i długo świeci.
- GMT
- Bakteria. Ewentualnie automat.
- WR 200 choć na tym mi najmniej zależy.
- Tarcza niebieska. Ewentualnie czarna.
- Kajdan. Możliwość założenia "normalnego" paska.
- Średnica min 42. Ale bez przesady.
- Cena nie powalająca. I dostępność.
- Chyba, że właściciel pierwszego zdjęcia się zdecyduje na .... to temat do kosza.
Najlepiej jakbyście od razu fotki wrzucali.
Ten chyba jest ideałem. Choć oczywiście nie do końca.
Ten też by mógłby być.
Zdjęcia zajumałem ich właścicielom. Zegarki tez bym przeją od nich. Ale nie chcą się pozbyć.
W ostateczności ten. Choć nie spełnia kryteriów prawie żadnych.
Odpowiedz do tematu
: Poszukuję... GMT, niebieski i dość duży.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Momo design pilot gmt ?
:
:
Cytat: |
Cena nie powalająca. |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Tego masz tutaj w b. dobrej cenie http://www.click-a-watch....vers-watch.html
Dorian06 napisał/a: |
W ostateczności ten. Choć nie spełnia kryteriów prawie żadnych. |
Tego masz tutaj w b. dobrej cenie http://www.click-a-watch....vers-watch.html
:
Poza dniem tygodnia pasuje Orient Excursionist- wersje z czarną lub niebieska tarczą.
Na dodatek mierzyłes i wiesz, jak leży
Na dodatek mierzyłes i wiesz, jak leży
:
Zgadzam się z Machu. Ten seiko taki se Jak nie helson to Obris Explorer albo Armida
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2013-12-17, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Orient star:
Jest też w wersji niebieskiej (chyba, że AR mnie oszukało). Wiem, że ma osłonę koronek ale i tak jest fajny
Jest też w wersji niebieskiej (chyba, że AR mnie oszukało). Wiem, że ma osłonę koronek ale i tak jest fajny
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2013-12-17, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Deco79, one są chyba tylko w wersji białej i czarnej
:
Bierz Helsona...macałeś mojego u Faziego na spocie, wiec wiesz, że to jest turbo kozak zegar...świetnie wykonany, swietnie leży na łapie, swietnie wyglada i na pachu i ostatecznie nawet na gumie
:
Tomek, dzięki.
Ten to ostateczność.
Ten to ostateczność.
:
i po co ten temat?
beceen | ***** ***
:
Wiem, wiem. Tylko nie chce mi Melepeta sprzedać. A poza nim nigdzie nie widziałem.
Gdyby nie to rykowisko na jeleniu to bym się nie wahał ani chwili.
Antigalacticos napisał/a: |
Bierz Helsona...macałeś mojego u Faziego na spocie, wiec wiesz, że to jest turbo kozak zegar...świetnie wykonany, swietnie leży na łapie, swietnie wyglada i na pachu i ostatecznie nawet na gumie |
Wiem, wiem. Tylko nie chce mi Melepeta sprzedać. A poza nim nigdzie nie widziałem.
beceen napisał/a: |
i po co ten temat?
Obrazek |
Gdyby nie to rykowisko na jeleniu to bym się nie wahał ani chwili.
:
Dorian06,
No kurna...Jak ktoś lwa z chujem pokaże, psa z trzepaczką do jajek zamiast ogona się nie czepiają. A jak peżoty się pojawią, to nagle, że brzydkie
No kurna...Jak ktoś lwa z chujem pokaże, psa z trzepaczką do jajek zamiast ogona się nie czepiają. A jak peżoty się pojawią, to nagle, że brzydkie
:
brzydkie. Tylko po co rykowisko tam dali
Ja się pytam po co
Odpowiedz do tematu
Szymon napisał/a: |
[b]...A jak peżoty się pojawią, to nagle, że brzydkie |
brzydkie. Tylko po co rykowisko tam dali
Ja się pytam po co