Oto przedsmak tego co przyniesie lipiec
Co Wy na to?
Wymiary:
40x40, 44 z koronką
14,5 grubość
Cena:
99$
Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do tematu
: Tao International Speedmaster
:
Nawet fajny - Tao się widać rozwija - szkoda, że kwarcyk...
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Całkiem fajny, te guziki niekoniecznie z tym karbowaniem musiały by być ale nie jest źle
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin
:
brakuje mu tylko pasków klinowych
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Intrygujący zegarek. Bardzo nowoczesny design całości, jednak poszczególne elementy miejscami tradycyjne, wręcz wintydżowe. Fajny, naprawdę interesujący, podoba mi się .
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Świetny i odważny projekt. Jestem na tak.
: Re: Tao International Speedmaster
Na Jebaju są już od kilku tygodni, choćby TUTAJ , ale to kwarce.
A z kwadracików jeszcze taki się pokazał parę tygodni temu, kwarcowo-mechaniczny
1. 100% Brand new & keeping good time, and of remarkable quality;
2. Stainless steel case with PVD rose gold coating,Steel black dial (TAO International carved) with separate second dial at 6;
3. High quality scratch resistant CURVE glass (included back exhibition window), S/S hands;
4. Exhibition back covering through which you can see the inside mechanical movement.
5. Automatic movement for this separate second, Quartz movement for the main time function;
6. Water Resistant 100FT,Real Leather S/S Buckle ;
7. Time adjustable by turning the stem at 12 o'clock;
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-06-01, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Darecki napisał/a: |
Oto przedsmak tego co przyniesie lipiec
|
Na Jebaju są już od kilku tygodni, choćby TUTAJ , ale to kwarce.
A z kwadracików jeszcze taki się pokazał parę tygodni temu, kwarcowo-mechaniczny
1. 100% Brand new & keeping good time, and of remarkable quality;
2. Stainless steel case with PVD rose gold coating,Steel black dial (TAO International carved) with separate second dial at 6;
3. High quality scratch resistant CURVE glass (included back exhibition window), S/S hands;
4. Exhibition back covering through which you can see the inside mechanical movement.
5. Automatic movement for this separate second, Quartz movement for the main time function;
6. Water Resistant 100FT,Real Leather S/S Buckle ;
7. Time adjustable by turning the stem at 12 o'clock;
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-06-01, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajny ten speed ... taki samochodowy
:
I przypomina, na pierwszy rzut oka, pewnego TAG-a
Przecie napisałem w temacie, że to kwarc.
Z sklepem USwatchshop jestem cały czas w kontakcie i ten zegarek jest od góra 2 dni w sprzedaży a nie od kilku tygodni
TomekR napisał/a: | ||
Na Jebaju są już od kilku tygodni, choćby TUTAJ , ale to kwarce. |
Przecie napisałem w temacie, że to kwarc.
Z sklepem USwatchshop jestem cały czas w kontakcie i ten zegarek jest od góra 2 dni w sprzedaży a nie od kilku tygodni
:
...no kurczaki, nawet fajny ten Tao, choć nie przepadam za designerskimi zegarkami, tak ten mnie urzekł
Od co najmniej 10 dni mam go w obserwowanych aukcjach, podobnie jak ten drugi (jako ciekawostka)
Z sklepem USwatchshop jestem cały czas w kontakcie i ten zegarek jest od góra 2 dni w sprzedaży a nie od kilku tygodni |
Od co najmniej 10 dni mam go w obserwowanych aukcjach, podobnie jak ten drugi (jako ciekawostka)
:
Tomek to może u innego sprzedawcy, u USwatcshop na bank nie było nic podobnego Dokładnie 26 maja zakładałem temat o chińskim garniturowcu, nic z nowości wtedy nie było, możliwe, że wszedł np. 26 albo 27 bo wtedy już nie sprawdzałem aukcji ale w nosie z tym, ważne, że fajny zegarek, taki "na co dzień" do dżinsów i polówki hehe.
:
Nie mogę się nie zgodzić. Podoba mi się, cena również.
Odpowiedz do tematu
.....ważne, że fajny zegarek, taki "na co dzień" do dżinsów i polówki hehe. |
Nie mogę się nie zgodzić. Podoba mi się, cena również.