Tag ma nowy mechanizm chrono - Słoniu - zainteresowany?
Rezerwa chodu - 70h
Wysokość - 6,5mm
Częstotliwość - 4Hz
Składa się z 233 części.
Piszą, że niby inhouse
Odpowiedz do tematu
:
Santino, i ja bym się też pisał tylko cena pewnie większa od samochodu
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jasne, że zainteresowany - jak zwykłe chrono a nie 1/1000 sekundy to i cena pewnie w granicach 10-15k będzie... Tylko to nie w przyszłym roku
:
To Seiko co ma Hegemon, ma cenę katalogową w PL 18700 - to sobie sam dośpiewaj ile będzie kosztować "najnowszy model"
:
ALAMO, - pewnie masz rację To póki co nie mój przedział bo za 20k zaczynają się Zenithy
:
tiaaa, mega okazja w każdym salonie
ALAMO napisał/a: |
...no więc właśnie
Ale wiesz jak to działa ... "Niesamowita okazja - 30% taniej!" |
tiaaa, mega okazja w każdym salonie
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
jimmy,
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Mnie się dupka podoba. Ale ja nie jestem obiektywny w stosunku do TH.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Mnie się też podoba.
Ciekawe w co opakują i jaką dadzą cenę
Ciekawe w co opakują i jaką dadzą cenę
:
Odpowiedz do tematu
Szkoda, że sekundnik jest na 6.
Jakby go chcieli wsadzić do Monaco to
Jakby go chcieli wsadzić do Monaco to
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |