Moj praetorian jest chyba w tej kopercie co Alamo pokazal.
B. fajna
Odpowiedz do tematu
:
:
Całkiem calkiem ta koperta
Jakby jeszcze rzeczywiście dać insert i tarczę na rdzawobrązowo ze złotymi indeksami to byłby mjut.
Jakby jeszcze rzeczywiście dać insert i tarczę na rdzawobrązowo ze złotymi indeksami to byłby mjut.
:
Czekam jeszcze na inne propozycje, ale tak mi się właśnie wydawało że ta co wybrałem Wam podejdzie.
:
ALAMO,
Ja cały czas wzdycham do tej Kemmnerowej, ale rozumiem, że mogę być osamotniony w zachwytach i że budżet może się bardziej napiąć (chyba).
Ta co wybrałeś tez mi podchodzi
Ja cały czas wzdycham do tej Kemmnerowej, ale rozumiem, że mogę być osamotniony w zachwytach i że budżet może się bardziej napiąć (chyba).
Ta co wybrałeś tez mi podchodzi
:
Zaraz bedzie Bow
Ale i mi sie podoba
Cytat: |
rdzawobrązowo |
Zaraz bedzie Bow
Ale i mi sie podoba
:
Ładna
ALAMO napisał/a: |
tak wygląda dokładnie |
Ładna
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z kopertą z pierwszego wątku jest nas co najmniej dwóch wzdychających
Ta pokazana przez ALAMO też niczego sobie... Wiem, że nie ma obowiązku statutowego uczestniczenia w każdym projekcie, ale wydaje mi się, że to powinien być graniczny rozmiar, tj. średnica 45-46mm (zresztą Octopus też ma 45mm).
Szymon napisał/a: |
ALAMO,
Ja cały czas wzdycham do tej Kemmnerowej, ale rozumiem, że mogę być osamotniony w zachwytach i że budżet może się bardziej napiąć (chyba). Ta co wybrałeś tez mi podchodzi |
Z kopertą z pierwszego wątku jest nas co najmniej dwóch wzdychających
Ta pokazana przez ALAMO też niczego sobie... Wiem, że nie ma obowiązku statutowego uczestniczenia w każdym projekcie, ale wydaje mi się, że to powinien być graniczny rozmiar, tj. średnica 45-46mm (zresztą Octopus też ma 45mm).
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Calkiem nie zla ta koperta. Tylko jeszcze wlasnie jakis insert bez tej zielonej krosty no i jakas fajna koronka ... bedzie subcio!
Revolta ... przez skyp-a ze mna sie napijesz
Revolta ... przez skyp-a ze mna sie napijesz
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
Na Egi nie robimy, bo Wujek Bow ma EGI
Znaczy, obecnie nie ma, bo Przemysław się namierza...
"Paprykarzowa" koperta nawet, nawet, da radę...
Deczko dolne parametry odważnikowe, ale nie sądzę, aby było wielu chętnych na 48mm i 18mm w górę...
Mechanizm to ja bardziej bym widział ST25 lub Miyotkę... Nawet babcię 82xx, żeby było po taniości...
Tarcza w brąziku to sprawa oczywista i słusznie Kumotres właściwie sie angażują...
Znaczy, obecnie nie ma, bo Przemysław się namierza...
"Paprykarzowa" koperta nawet, nawet, da radę...
Deczko dolne parametry odważnikowe, ale nie sądzę, aby było wielu chętnych na 48mm i 18mm w górę...
Mechanizm to ja bardziej bym widział ST25 lub Miyotkę... Nawet babcię 82xx, żeby było po taniości...
Tarcza w brąziku to sprawa oczywista i słusznie Kumotres właściwie sie angażują...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2013-11-25, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
A jakie własciwie ta koperta ma wymiary?
I od razu ptytanko- drogo wyszłoby dorobić grubszy dekiel zeby trochę więcej masy sikor nabrał
Wkładka bezela koniecznie do wymiany- przy wyżej omawianych kolorach tarczy wszystko, byle nie czarny
EDIT: znalazłem doczytałem, nawet ws dekla mnie ubiegłeś
To jeszcze ile tam jest L2L i w uszach??
I od razu ptytanko- drogo wyszłoby dorobić grubszy dekiel zeby trochę więcej masy sikor nabrał
Wkładka bezela koniecznie do wymiany- przy wyżej omawianych kolorach tarczy wszystko, byle nie czarny
EDIT: znalazłem doczytałem, nawet ws dekla mnie ubiegłeś
To jeszcze ile tam jest L2L i w uszach??
Ostatnio zmieniony przez Machu 2013-11-25, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
:
No L2L to chociaż z 55 mm musi być
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Normalny męski rozmiar
:
Przy czym całkiem ciekawa ta koperta - szczególnie bezel mi się podoba.
Znaczy sam bezel - nie wkładka!
Wkładka, jak kumotres radzą - raczej do zmiany.
Znaczy sam bezel - nie wkładka!
Wkładka, jak kumotres radzą - raczej do zmiany.
:
Tylko jak to pod odważnika deskdiverowego podpiąć ?
Rudy 102 w Berlinie pod wodą jeździł ...
Odpowiedz do tematu
Szymon napisał/a: | ||
Od razu masz liczebność limitacji |
Tylko jak to pod odważnika deskdiverowego podpiąć ?
Rudy 102 w Berlinie pod wodą jeździł ...