Nowy in-house w rodzinie Steinhart Timepieces. Mechanizm ST.5, to mechanizm automatyczny, z centralną sekundą i datą. Pierwsze zegarki z tym mechanizmem powinny być dostępne na początku 2014 roku. Mechanizm jest niezwykle pięknie wykończony
Więcej na stronie Guntera:
http://www.steinhartwatch...inhart-st5.html
Łukasz
Łukasz
Odpowiedz do tematu
:
Ale na inhousie to będzie ze dwie dychy kosztować
Słoniu napisał/a: |
kiedy pierwsze chrono |
Ale na inhousie to będzie ze dwie dychy kosztować
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Chociaż będziemy wiedzieć za co się płaci - poza tym - u Warda kosztuje jakieś 15k
Iks napisał/a: |
Ale na inhousie to będzie ze dwie dychy kosztować |
Chociaż będziemy wiedzieć za co się płaci - poza tym - u Warda kosztuje jakieś 15k
:
Iks, ma rację nie będą to tanie rzeczy. Chociaż mechanizm wygląda bardzo dobrze.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No niby racja, ale mnie ostatnio hobby nieco przeszło bokiem i wydawanie takich sum to jednak kuzorium Racetimera bym już teraz pewnie nie kupił, a standardowe Stenkowe wypusty do 2K to jest optimum dla mnie Walczę ze sobą teraz czy arabska marina jest mi niezbędna do szczęścia
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-11-19, 21:40, w całości zmieniany 3 razy
będziemy wiedzieć za co się płaci |
No niby racja, ale mnie ostatnio hobby nieco przeszło bokiem i wydawanie takich sum to jednak kuzorium Racetimera bym już teraz pewnie nie kupił, a standardowe Stenkowe wypusty do 2K to jest optimum dla mnie Walczę ze sobą teraz czy arabska marina jest mi niezbędna do szczęścia
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-11-19, 21:40, w całości zmieniany 3 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
JEST!
Racetimera trzymaj do wiosny jak mnie słabostka przy moim Detoxie przyjdzie
arabska marina jest mi niezbędna do szczęścia |
JEST!
Racetimera trzymaj do wiosny jak mnie słabostka przy moim Detoxie przyjdzie
:
Iks, podaruj sobie, poczekaj co wyjdzie z tej limitki co to Łukasz ją planuje
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jedno specjalnie drugiego nie wyklucza
A z Mariną nie wiem naprawdę, mnie się podoba, ale "nadworna konsultantka" stwierdziła, że "takise" to teraz się boje wygłupić
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-11-19, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Michał napisał/a: |
poczekaj co wyjdzie z tej limitki co to Łukasz ją planuje |
Jedno specjalnie drugiego nie wyklucza
A z Mariną nie wiem naprawdę, mnie się podoba, ale "nadworna konsultantka" stwierdziła, że "takise" to teraz się boje wygłupić
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-11-19, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No tak, kto bogatemu zabroni.
Jedno specjalnie drugiego nie wyklucza |
No tak, kto bogatemu zabroni.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Iks, - moja towarzyszka życia twierdzi, że rzymianka to najładniejszy zegar jaki mam
:
Słoniu, jak dojdziesz do tego samego wniosku, to przejmę resztę, co masz się męczyć.
:
Ale to jest inny temat, profesjonalne kontakty na stopie zawodowej, "nie miałem przyjemności z tą panią" itd. czyli teoretycznie nie ma powodów żeby ściemniać znaczy, niby Tak sobie to tłumaczę
moja towarzyszka życia twierdzi, że rzymianka to najładniejszy zegar jaki mam |
Ale to jest inny temat, profesjonalne kontakty na stopie zawodowej, "nie miałem przyjemności z tą panią" itd. czyli teoretycznie nie ma powodów żeby ściemniać znaczy, niby Tak sobie to tłumaczę
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To który to numer z tych 80?
profesjonalne kontakty na stopie zawodowej, "nie miałem przyjemności z tą panią" |
To który to numer z tych 80?
:
Zmień konsultantkę
Odpowiedz do tematu
"nadworna konsultantka" stwierdziła, że "takise" to teraz się boje wygłupić |
Zmień konsultantkę