Pokaż co masz dziś na nadgarstku
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:
Stare ale aktualne

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
rybak, fajny ten G :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
rybak, fajny ten G :)

Wiem.

Inaczej bym nie zakladal ;)

Co ma naprawde fajne, to - poza stoperem - czas we wszystkich funkcjach, no i prosty timer interwalowy.

I kontrast mozna regulowac, 8 stopni.

Nie straszy rowniez otoczenia ;)

Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-11-14, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
:
rybak, a co powiesz o negatywie w tym zegarku ?? Bo ja mam 2 G jeden negatyw drugi pomarańcz i myślałem o G-7700 ale ten fajniejszy :/

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
rybak, a co powiesz o negatywie w tym zegarku ?? Bo ja mam 2 G jeden negatyw drugi pomarańcz i myślałem o G-7700 ale ten fajniejszy :/

"Negatyw w zegarku" (zakladam, ze chodzi Ci o to, czy sie da wzglednie bezwysilkowo i bez zapalania swiatla odczytac godzine...? ;) ) to jest taka bardzo subiektywna sprawa, bo juz czytalem od wielu ludzi narzekanie - rowniez np. w recenzjach na amazonie i podobnych, choc nie o tym akurat - na zegarki, z ktorymi ja absolutnie nie mam problemu.

To co widzisz na fotce to jest oswietlenie swietlowka z jakiego metra i jakichs 45° z gory, stopien kontrastu 3 z 8.

Jak dla mnie absolutnie wystarczajaco.

:

takie "cóś"..

:
altec, :wkurzony: świetny jest .

:
altec, to prawda super. To ten z kizi co były dylematy czy oryginał ??

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
Przepiękny klasyk!

:
Pierwsze godziny... Kilka miesięcy zeszło w oczekiwaniu na materializację ale było warto ;)

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
On ma złote wskazówki i indeksy?

FORZA Robert!
RK WRT
:
nick555 napisał/a:
On ma złote wskazówki i indeksy?

Tak, na zdjęciu jakoś wyszło na "posmarkane", ale w oryginale wszystko błyszczy się jak trzeba :)

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Kornel..Tak to ten..

werk OK,Koperta OK,funkcjonuje OK,dekiel,koronka również OK..wciąż nie jest jasna sprawa skąd takie tarcze (bez (porsche design) tudzież "3H" ,ale..jest ich trochę w świecie i prawdę mówiąc..jakoś mi to nie przeszkadza..(przy rozsądnej cenie za Lemanię 5100 oczywiście)
Temat oczywiście monitoruję.. jak zdobędę jakąś wiedzę 100% , podzielę się oczywiście..
Ale,na ręku cieszy nie mniej niż Speedmaster Pro.. :)

Szymon
[Usunięty]
:
altec,
Oj kolega widzę przebija się u mnie do czołówki tych co maja sie walić i w błoto skakać :złośliwiec:
Graty zegare! pifko

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum