Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Stare ale aktualne

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe

:
rybak, fajny ten G

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Wiem.
Inaczej bym nie zakladal
Co ma naprawde fajne, to - poza stoperem - czas we wszystkich funkcjach, no i prosty timer interwalowy.
I kontrast mozna regulowac, 8 stopni.
Nie straszy rowniez otoczenia
Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-11-14, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
kornel91 napisał/a: |
rybak, fajny ten G ![]() |
Wiem.
Inaczej bym nie zakladal

Co ma naprawde fajne, to - poza stoperem - czas we wszystkich funkcjach, no i prosty timer interwalowy.
I kontrast mozna regulowac, 8 stopni.
Nie straszy rowniez otoczenia

Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-11-14, 20:03, w całości zmieniany 1 raz

:
rybak, a co powiesz o negatywie w tym zegarku ?? Bo ja mam 2 G jeden negatyw drugi pomarańcz i myślałem o G-7700 ale ten fajniejszy

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
"Negatyw w zegarku" (zakladam, ze chodzi Ci o to, czy sie da wzglednie bezwysilkowo i bez zapalania swiatla odczytac godzine...?
) to jest taka bardzo subiektywna sprawa, bo juz czytalem od wielu ludzi narzekanie - rowniez np. w recenzjach na amazonie i podobnych, choc nie o tym akurat - na zegarki, z ktorymi ja absolutnie nie mam problemu.
To co widzisz na fotce to jest oswietlenie swietlowka z jakiego metra i jakichs 45° z gory, stopien kontrastu 3 z 8.
Jak dla mnie absolutnie wystarczajaco.
kornel91 napisał/a: |
rybak, a co powiesz o negatywie w tym zegarku ?? Bo ja mam 2 G jeden negatyw drugi pomarańcz i myślałem o G-7700 ale ten fajniejszy ![]() |
"Negatyw w zegarku" (zakladam, ze chodzi Ci o to, czy sie da wzglednie bezwysilkowo i bez zapalania swiatla odczytac godzine...?

To co widzisz na fotce to jest oswietlenie swietlowka z jakiego metra i jakichs 45° z gory, stopien kontrastu 3 z 8.
Jak dla mnie absolutnie wystarczajaco.

:
takie "cóś"..

takie "cóś"..
:
altec, to prawda super. To ten z kizi co były dylematy czy oryginał ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Przepiękny klasyk!
:
Pierwsze godziny... Kilka miesięcy zeszło w oczekiwaniu na materializację ale było warto

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
On ma złote wskazówki i indeksy?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Tak, na zdjęciu jakoś wyszło na "posmarkane", ale w oryginale wszystko błyszczy się jak trzeba
nick555 napisał/a: |
On ma złote wskazówki i indeksy? |
Tak, na zdjęciu jakoś wyszło na "posmarkane", ale w oryginale wszystko błyszczy się jak trzeba

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Kornel..Tak to ten..
werk OK,Koperta OK,funkcjonuje OK,dekiel,koronka również OK..wciąż nie jest jasna sprawa skąd takie tarcze (bez (porsche design) tudzież "3H" ,ale..jest ich trochę w świecie i prawdę mówiąc..jakoś mi to nie przeszkadza..(przy rozsądnej cenie za Lemanię 5100 oczywiście)
Temat oczywiście monitoruję.. jak zdobędę jakąś wiedzę 100% , podzielę się oczywiście..
Ale,na ręku cieszy nie mniej niż Speedmaster Pro..
werk OK,Koperta OK,funkcjonuje OK,dekiel,koronka również OK..wciąż nie jest jasna sprawa skąd takie tarcze (bez (porsche design) tudzież "3H" ,ale..jest ich trochę w świecie i prawdę mówiąc..jakoś mi to nie przeszkadza..(przy rozsądnej cenie za Lemanię 5100 oczywiście)
Temat oczywiście monitoruję.. jak zdobędę jakąś wiedzę 100% , podzielę się oczywiście..
Ale,na ręku cieszy nie mniej niż Speedmaster Pro..

:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
altec,
Oj kolega widzę przebija się u mnie do czołówki tych co maja sie walić i w błoto skakać
Graty zegare!
Oj kolega widzę przebija się u mnie do czołówki tych co maja sie walić i w błoto skakać

Graty zegare!