W porównaniu z tymi z WUSu to są wręcz świetne pachy Nad krawędziamy popracuj to raz, a dwa, że fotki są mocno takie se Jakby Strix obfocił to byśta o tak byśta robili
Odpowiedz do tematu
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie ma to jak sie posmiac z kolegi co ?, nie bylo nie bedzie zadnej produkcji , to tylko dla siebie , a jak pisalem i tak pewnie sie skonczy na PW do Nicka
Iks napisał/a: |
W porównaniu z tymi z WUSu to są wręcz świetne pachy Nad krawędziamy popracuj to raz, a dwa, że fotki są mocno takie se Jakby Strix obfocił to byśta o tak byśta robili
|
Nie ma to jak sie posmiac z kolegi co ?, nie bylo nie bedzie zadnej produkcji , to tylko dla siebie , a jak pisalem i tak pewnie sie skonczy na PW do Nicka
:
Ja to śmiertelnie poważnie napisałem Jacuś No weź zobacz, że to normalnie ładne równe paski są, zeszlifował byś krawędź, albo dał to takie tam smarowidło jak chłopy dają, albo jedno i drugie, Niko to to jeszcze czymś nasącza, smaruje, a te Twoje to taka surówa cięta co? Jak dla mnie kawałek skóry któremu jest potrzebny postprocessing i tyle. Weź sobie porównaj swoje szlufki ze szlufkami tego gościa z WUS, albo szycie - niebo, a ziemia co?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
i ja też
Toyota napisał/a: |
Oba fajne ale skłaniałbym się ku ciemniejszemu. |
i ja też
:
...no Jacuś, jeżeli o mnie chodzi to wybrałbym tamten...
...ale weź tego po lewej chyba, choć ten po prawej też pasuje...w zasadzie to zależy od której strony patrzysz...
...ale weź tego po lewej chyba, choć ten po prawej też pasuje...w zasadzie to zależy od której strony patrzysz...
:
Maxymilianie ty to potrafisz pomoc
Maxio napisał/a: |
...no Jacuś, jeżeli o mnie chodzi to wybrałbym tamten...Obrazek
...ale weź tego po lewej chyba, choć ten po prawej też pasuje...w zasadzie to zależy od której strony patrzysz...Obrazek |
Maxymilianie ty to potrafisz pomoc
:
revolta, jak na pierwszy raz mogą być obydwa
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
...drobiazg...
revolta napisał/a: |
Maxymilianie ty to potrafisz pomoc |
...drobiazg...
:
Zrobiłem kolejny , starałem sie juz lepiej napewno nie bedzie i ten załoze do marysienki . Limitka ha ha ha wiecej nie bedzie
:
Widać poprawę. Niech się nosi
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Wiecej nie bedzie to ostatnie nei mam cierpliwosci do takich rzeczy
Cytat: |
Jest coraz lepiej |
Wiecej nie bedzie to ostatnie nei mam cierpliwosci do takich rzeczy
:
Ostatni zdecydowanie najciekawszy
A te wcześniejsze na WUS, zawsze to parę groszy wpadnie
A te wcześniejsze na WUS, zawsze to parę groszy wpadnie
:
Odpowiedz do tematu
Cytat: |