Odpowiedz do tematu
: Tampodruk w okolicach W-wy
Czy ktoś się orientuje gdzie w okolicach W-wy jest firma która podejmie sie wykonania nadruku technika tampodruku na tarczy zegarka. A czy może któryś z kumotrów robił/zlecał coś takiego - jaki był efekt finalny i jaka cena. Dzwoniłem do kilku firm, ale o jednej sztuce nie było nawet mowy, wiec nawet nie dowiedziałem sie o ewentualną cenę takiej usługi.
:
Ostatnio zmieniony przez crayzee 2013-11-08, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
A wystarczyło pogrzebać tu:
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewforum.php?f=83
W przyzwoitym pobliżu (czyli w Łodzi) masz sprawdzonego w boju Chronostara.
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewforum.php?f=83
W przyzwoitym pobliżu (czyli w Łodzi) masz sprawdzonego w boju Chronostara.
Ostatnio zmieniony przez crayzee 2013-11-08, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Dzięki za odpowiedź, ale zależy mi na firmie w okolicach W-wy (nieco bliższych okolicach niż Łódź) gdyż wolałbym widzieć efekt druku zanim będzie położony na tarczy.
:
To ciekawe.
Opowiesz, jak sobie to wyobrażasz?
ICE napisał/a: |
wolałbym widzieć efekt druku zanim będzie położony na tarczy. |
To ciekawe.
Opowiesz, jak sobie to wyobrażasz?
:
Proste:
Antisocial and faceless...
:
Nie chodziło mi o to jak będzie wyglądać tarcza z napisem który chce zrobić, (projekt mogę sobie zrobić w kompie i wydrukować na zwykłej drukarce) ale jakiej jakości będzie napis (można wykonać nadruk próbny, który nie musi być na tarczy)
Cytat: |
Opowiesz, jak sobie to wyobrażasz? |
Nie chodziło mi o to jak będzie wyglądać tarcza z napisem który chce zrobić, (projekt mogę sobie zrobić w kompie i wydrukować na zwykłej drukarce) ale jakiej jakości będzie napis (można wykonać nadruk próbny, który nie musi być na tarczy)
:
Jak dobrze poszukasz na forum, to zobaczysz masę zdjęć tarcz robionych w ChronoStarze w Łodzi.
Nigdzie indziej nie robiłem - więc nie wiem, jak jest z jakością.
Nigdzie indziej nie robiłem - więc nie wiem, jak jest z jakością.
:
Odpowiedz do tematu
Ja sam mam dwie sztuki z tarczami nadrukowanymi w Chronostarze, obie wstawiałem na forum. Jedna z nich: