Odpowiedz do tematu
:
Woytec, tylko czy Off-Road ma złotą klamrę i złotą szlufkę ? Bo pasek jest super.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ma złotą klamrę ale nic nie napisali o szlufce.
Wejdź na zalinkowane przeze mnie strony i tam z rozwijanych Menu wybiera się szerokość, kolor, klamrę itd.
Na chłopski rozum do złotej klamry powinni dać złotą szlufkę w Off-Road i złote nity w Venezueli ale kto wie?
Wejdź na zalinkowane przeze mnie strony i tam z rozwijanych Menu wybiera się szerokość, kolor, klamrę itd.
Na chłopski rozum do złotej klamry powinni dać złotą szlufkę w Off-Road i złote nity w Venezueli ale kto wie?
:
Zawsze można dopytać konsultanta, albo po prostu odesłać w razie wtopy...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Hmmm, niespecjalnie rozumiem, po co kombinowac- za cene takiego di-modela mozna mieć handmade'a od któregos z kumotrów i jeszcze zostanie
:
Obadalem temat Di-Modella, paski pasuja, ale sie zwezaja z 22 do 20mm, wiec oryginalna klamra nie podejdzie. Zlotych klamerek nie robia.
Chyba zostaje tylko hendmejd...
Chyba zostaje tylko hendmejd...
:
:
Machu, o tym mówię Mój mi tak przypadł do gustu, że innych pasków nie zakładam
[ Dodano: 2013-11-07, 20:45 ]
Słoniu, to oryginał za prawie 600 pln
[ Dodano: 2013-11-07, 20:45 ]
Słoniu, to oryginał za prawie 600 pln
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
I wuj! Się chciało taki zegarek, to teraz trzeba za paski płacić
kornel91 napisał/a: |
Słoniu, to oryginał za prawie 600 pln |
I wuj! Się chciało taki zegarek, to teraz trzeba za paski płacić
:
+1
A tak poza tym - to gdzie ty Kornel widzisz 600 PLN - ceny promocyjne od 160$
Szymon napisał/a: | ||
I wuj! Się chciało taki zegarek, to teraz trzeba za paski płacić |
+1
A tak poza tym - to gdzie ty Kornel widzisz 600 PLN - ceny promocyjne od 160$
:
Chyba wysle oryginalny pasek do kolegow paskorobow i poprosze o wykonanie identycznego...
Ciekawe, czy ktos sie podejmie...
Ciekawe, czy ktos sie podejmie...
:
Nie wszyscy lubią handmejdy.
Machu napisał/a: |
niespecjalnie rozumiem, po co kombinowac- za cene takiego di-modela mozna mieć handmade'a |
Nie wszyscy lubią handmejdy.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A co mam się obrażać, reklama dźwignią handlu
BTW. dtox, czasowskazywacz marzenie. Must have... some day.
Szymon napisał/a: |
Mam nadzieję że się Radek nie obrazi za jumnięcie fotek) |
A co mam się obrażać, reklama dźwignią handlu
BTW. dtox, czasowskazywacz marzenie. Must have... some day.
:
Słoniu, przepraszam jakieś 530 pln
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ta klamerka i nity chyba są ze złota.
kornel91 napisał/a: |
Słoniu, przepraszam jakieś 530 pln |
Ta klamerka i nity chyba są ze złota.
:
Odpowiedz do tematu
Fixxxer, oryginalny do X-winda srebrnego też koło 400zł
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91