W ciągu ostatniego tygodnia na CW pojawiły się cztery Hamiltony X-wind.
Moja propozycja zebrać je wszystkie.
Bardzo lubię markę Hamilton a więc wklejamy zdjęcia Hamiltonów, które mamy bądź mieliśmy. Zaczynamy zabawę:
Odpowiedz do tematu
: Hamiltony łączcie się....
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A może ktoś pokaże jak świeci ten zegar? Bo chyba świeci?
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Ja takich zdjęć nie umiem robić Świeci ładnie ale króciutko Może jakiś Kumotr nam pokaże ładne zdjęcie
Daito napisał/a: |
A może ktoś pokaże jak świeci ten zegar? Bo chyba świeci? |
Ja takich zdjęć nie umiem robić Świeci ładnie ale króciutko Może jakiś Kumotr nam pokaże ładne zdjęcie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Świeci jak to hammi, czyli prawie nie świeci. Obiecuję spróbować zrobić sesję foto.. Tylko x-wind, czy inne również mile widziane?
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2013-11-05, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2013-11-05, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
:
grejtfrut, wszystkie bardzo mile widziane
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
No no. Tylko do 45 minut
[ Dodano: 2013-11-05, 21:31 ]
kornel91, super
[ Dodano: 2013-11-05, 21:31 ]
kornel91, super
:
To se kup Panie Adminie. Fstyd, że nie masz
Rudolf napisał/a: |
A ja Hamiltona nie mam żadnego |
To se kup Panie Adminie. Fstyd, że nie masz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Słoniu, widzi mi się ten Twój już od jakiegoś czasu.. Naprawdę ładny.
Rudolf, fajne one są. Może czas na Hamiltona?
Rudolf, fajne one są. Może czas na Hamiltona?
:
Słoniu, Ty wiesz o tym.
Kupię sobie niebieskie chrono. I będę Cię nim szczuł codziennie.
Kupię sobie niebieskie chrono. I będę Cię nim szczuł codziennie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Dorian06, Zenitha albo Tagieko z Monako.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP