Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Spam 2013-11-05, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
...powiem wam Panowie, że ta cała zmiana czasu to jest jednak wielkiego ch...a warta... jeszcze dwa tygodnie temu mogłem spokojnie pracować do 19... szaro się robiło około 18 a teraz... kufa 17:26... noc ciemna... do wuja z taką zmianą... można by na zimę popchnąć godzinę do przodu a nie jeszcze cofać... ja się pytam do k....y nędzy gdzie tu jestt ta ekonomia przesunięcia czasu
Ostatnio zmieniony przez Spam 2013-11-05, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Rano jest niby widniej, ale też tak po wuju, że daj spokój I tak trzeba zapalać światło i tak. A jak ktoś na 9 robi to przestawianie godziny mu nie robi i tak
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tylko rano swiecisz światło w domu powiedzmy godzinę (czas od wstania z łóżka do wyjścia). A wieczorem to już godziny lecą.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Szczerze mówiąc to jeden wuj praktycznie - ja nie cierpię po ciemku siedzieć Już nie wspominam o traumie na wiosnę jak się będzie pchać godzinę do przodu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Mogliby sie już tym ogarnać i to znieść, bo sens tej zmiany jest, delikatnie mówiąc, nikły.
Iks napisał/a: |
Już nie wspominam o traumie na wiosnę jak się będzie pchać godzinę do przodu |
Mogliby sie już tym ogarnać i to znieść, bo sens tej zmiany jest, delikatnie mówiąc, nikły.
:
Tak dla przypomnienia dziś noc krótsza
W nocy z soboty 26.03. na niedzielę zmieniamy czas z zimowego na letni.
W nocy z soboty 26.03. na niedzielę zmieniamy czas z zimowego na letni.
World Wide Watches
:
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2016-03-26, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
Czas to złudzenie. To narzedzie władzy wymyślone, aby zrobić z nas niewolników. Kazdy z opaska na ręku, która go kontroluje.
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2016-03-26, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ja juz drugą butle kończę
:
I dla każdej koszula na krześle
:
Chyba kufa soli fizjologicznej bo to zdaje się u ciebie w jaskini zdjęcie
Cytat: |
Ja juz drugą butle kończę |
Chyba kufa soli fizjologicznej bo to zdaje się u ciebie w jaskini zdjęcie
:
O wypraszam sobie jaskinie. Mam tu okna. Uminus, kiedyś czytałem książkę "Sekret". Taki tam poradnik jak zyć. Nakłaniali w nim, aby zdjęcie marzenia , pragnienia, czy to czego się chce przyczepic w widocznym miejsu i jak najczesciej patrzec na to
:
kuffa mleka i rabarbaru ?....a nogawki związałeś?
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2016-03-26, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Apa13 napisał/a: |
Ja juz drugą butle kończę
Obrazek |
kuffa mleka i rabarbaru ?....a nogawki związałeś?
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2016-03-26, 19:39, w całości zmieniany 1 raz