Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Sebastian, A nie wiesz jak to jest z góglem? Wpisujesz "dupa maryni" a wyskakuje ci temat z kizi o marynach
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
kwater, chusteczki dopiszę Panu do rachunku
:
Nie zapomnijcie, że jednocześnie nabijamy ("my", bo ja też klikłem ) takim stronom licznik odwiedzin, który na takich serwisach jest wszystkim. Paczy potem pan derektor, że się takie artykuły czytajo, to je generujo.
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2013-10-22, 09:57, w całości zmieniany 1 raz
Sebastian napisał/a: |
W sumie to dziwię się że chce wam się jeszcze te artykuły "wynajdować" i potem jeszcze komentować.
Raz na jakiś czas ktoś linkuje takie coś, o podobnym wydźwięku. Potem ze dwie strony prześmiewczych komentarzy, następnie sprawa ucicha |
Nie zapomnijcie, że jednocześnie nabijamy ("my", bo ja też klikłem ) takim stronom licznik odwiedzin, który na takich serwisach jest wszystkim. Paczy potem pan derektor, że się takie artykuły czytajo, to je generujo.
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2013-10-22, 09:57, w całości zmieniany 1 raz
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Ja bym zaryzykował stwierdzenie, ze cokolwiek do 'gugla' się nie wpisze, zawsze pokaze jakąś 'dupę maryni'. Dosłownie
kwater napisał/a: |
Sebastian, A nie wiesz jak to jest z góglem? Wpisujesz "dupa maryni" a wyskakuje ci temat z kizi o marynach |
Ja bym zaryzykował stwierdzenie, ze cokolwiek do 'gugla' się nie wpisze, zawsze pokaze jakąś 'dupę maryni'. Dosłownie
:
Sylwek,
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2013-10-22, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
bEEf, właśnie poniekąd o to mnie idzie. Weźmie taki jaden albo drugi od "nas" po raz enty zarzuci lineczkom, nie bardzo wiem po co? Bo to jest "cool" ? Z góry wie jakie będą komentarze.
Ale przecież "nas tu" chyba jakoś bardziej te komentarze nie uświadomią, a na tamten artykuł też wpływu nie mają
[ Dodano: 2013-10-22, 16:38 ]
Albo właśnie mają, tylko taki że mu licznik nabijają
Ale przecież "nas tu" chyba jakoś bardziej te komentarze nie uświadomią, a na tamten artykuł też wpływu nie mają
[ Dodano: 2013-10-22, 16:38 ]
Albo właśnie mają, tylko taki że mu licznik nabijają
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2013-10-22, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Odważne
Francois Thiebaud: - ............................ Dla nas symbol „made in Switzerland” jest bardzo ważny. Nasze zegarki są projektowane w Szwajcarii.
Francois Thiebaud: - ............................ Dla nas symbol „made in Switzerland” jest bardzo ważny. Nasze zegarki są projektowane w Szwajcarii.
:
A składają je małe chińskie rączki
wielebny napisał/a: |
Odważne
Francois Thiebaud: - ............................ Dla nas symbol „made in Switzerland” jest bardzo ważny. Nasze zegarki są projektowane w Szwajcarii. |
A składają je małe chińskie rączki
:
No i mężczyzna ma jeden elegancki zegarek i jeden do biegania. Ręka do góry kto ma dwa zegarki
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ja, ja, ja mam!!!
I kilka innych też
I kilka innych też
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
I ja tez.
Tak ze 25 razy mam te "dwa zegarki"
Tak ze 25 razy mam te "dwa zegarki"
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Taaa... statystyczna próba społeczeństwa się odezwała...
pozdrawiam
Narfas
P.S. Nie mam żadnego zegarka do biegania, bo taka aktywność jest męcząca.
pozdrawiam
Narfas
P.S. Nie mam żadnego zegarka do biegania, bo taka aktywność jest męcząca.