Odpowiedz do tematu
:
Przebijam Misia, osobiście po niego podjadę i na pietropasek przygarnę.
:
Dzięki za fatygę
Podeślij pasek, już sam założę
Fazi napisał/a: |
Wyślij mi zegar - a ja założę mu pietrostrapa - płacę za ubezpieczonego InPost'a |
Dzięki za fatygę
Podeślij pasek, już sam założę
:
No dobra, podjąłem się wyzwania i po wielu testach, próbach, zmarnowanych skórach, "zdenerowaniach", wyszło coś takiego.
Z pewnościa odbiega od pietrowego bo ani takiego doświadczenia, ani maszyny do szycia skóry, ani skóry o takich samych właściwościach nie miałem, ale coś tam wyszło.
Zdjęcia, niestety, nie oddają w pełni wyglądu paska (np. nici w rzeczywistości są troche ciemniejsze), ale taki już ze mnie fotograf. Zresztą oceńcie sami.
pozdrawiam,
Radek
Z pewnościa odbiega od pietrowego bo ani takiego doświadczenia, ani maszyny do szycia skóry, ani skóry o takich samych właściwościach nie miałem, ale coś tam wyszło.
Zdjęcia, niestety, nie oddają w pełni wyglądu paska (np. nici w rzeczywistości są troche ciemniejsze), ale taki już ze mnie fotograf. Zresztą oceńcie sami.
pozdrawiam,
Radek
:
Bidy nie ma...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Podoba się...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
kurde, ten pasek z pierwszego postu rzeczywiście świetny. W porównaniu z Twoim wydaje się być drobniej szyty. z delikatniejszą fakturą (łuską) i jakiś taki bardziej 'wysuszony'.
Ale handmande to zawsze handmade
Ale handmande to zawsze handmade
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2013-10-31, 09:20, w całości zmieniany 1 raz
Thx bro:)
Na pewno pietrowy jest drobniej szyty i bliżej krawędzi bo maszynowo. Ręcznie chyba nie dałoby się tego tak przeszyć, przynajmniej ja nie potrafię.
A skóra rzeczywiście trochę inna (łusek to tutaj nie ma, co najwyżej dziury po piórach), ale co zrobić. Myślę, że taki sam pasek to tylko Pietro by zrobił i to pod warunkiem, że miałby w zanadrzu taką skórę.
Hmmm, na służbowym monitorze te zdjęcia jakieś ciemne są. W domu było lepiej.
Na pewno pietrowy jest drobniej szyty i bliżej krawędzi bo maszynowo. Ręcznie chyba nie dałoby się tego tak przeszyć, przynajmniej ja nie potrafię.
A skóra rzeczywiście trochę inna (łusek to tutaj nie ma, co najwyżej dziury po piórach), ale co zrobić. Myślę, że taki sam pasek to tylko Pietro by zrobił i to pod warunkiem, że miałby w zanadrzu taką skórę.
Hmmm, na służbowym monitorze te zdjęcia jakieś ciemne są. W domu było lepiej.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2013-10-31, 09:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Fixxxer, całkiem fajnie wyszło. U Pietra skóra też robi robotę.
:
Ponieważ Pietro od strusia nie reaguje na e-maile, ostatecznie zdecydowałem się na pasek ze skóry od płaszczki do Batorego
Już nie mogę się doczekać efektu jak złożę wszystko do kupy
Już nie mogę się doczekać efektu jak złożę wszystko do kupy
:
Fajny, szkoda że pewnie będzie gubił "kulki"...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
oj tam, to się go zastąpi innym. Życie
Odpowiedz do tematu
nick555 napisał/a: |
Fajny, szkoda że pewnie będzie gubił "kulki"... |
oj tam, to się go zastąpi innym. Życie