Koncepcja Forumowca 2014?
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:
Erolek :shock: :shock: Pantofelki mi się poluzowały :shock: Right direction...

Gazomierz na forumowca
:
Erolek, no ładne cacko :))
pifko

Pozdrawiam,
Wojtek
:
Jak będzie napisane "motur system" to biorę niezależnie od tego jak będzie wyglądać i ile kosztować :)) :D

Btw Strix, cieszmy sie, że ludziom na zewn sie podoba i chcą "pomoc" a nie kradną - pamiętasz co się stało z projektem FFF na gmt?

Skate or die!
:
prezesso napisał/a:
Jak będzie napisane "motur system" to biorę niezależnie od tego jak będzie wyglądać i ile kosztować

I ja, i ja!!!

:
Ten projekt Eryka ma coś w sobie .
Wysiliłem się na komentarz w tym temacie a to już dużo ;)

:
Z tym moturem to dajcie spokój :facepalm: (no chyba, że wężykiem... :idea: ) :D :D

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Biorę motura w ciemno :!: !: Kurka... Budyń sie produkuje, dlaczego nie zrobic na limitce motura? Z jajem ma być chyba :idea: (wałkowaliśmy ten temat przy Żubrze).

Eryk, Bardzo fajny pierwszy zarys. pifko Moim zdaniem to w ogole nie trąci latami 70' (i bardzo dobrze!).

Czy ten "Czwartek" to nazwa zegarka, czy faktycznie day-date założyłeś?(bo jeśli to ma być funkcja, to będzie problem z werkiem). hmmm

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-10-29, 23:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Dominik napisał/a:
to my projektujemy, decydujemy [...] przecież...

:D :D :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Szymon
[Usunięty]
:
Tak mi jeszcze przyszlo do glowy... skoro dwa forumowce były już zwierzątkami, to moze kontynujmy tradycję. Gazomierza możemy nazwać "Skunks" :D

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-10-30, 00:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Ciniol napisał/a:
Dominik napisał/a:
to my projektujemy, decydujemy [...] przecież...

:D :D :D

eeee, nie kumam hmmm

hrg.pl
:
Bardzo ładny zegarek, ale nie moja bajka- zbyt klasyczny.
Ja cały czas mam w głowie coś bardziej...hmmm...'technicznego' ;)
Rysowane kalkulatorem, to się nie śmiejcie. Za bardzo :twisted:

:
Machu to też jest fajny kierunek.Podobuje mnie się :))

Gazomierz na forumowca
Szymon
[Usunięty]
:
Machu,
że taki jednowskazówkowiec z day-date i retrograde? Wszystko spoko, ale widzę jeden problem - werk? hmmm
Masz jakiś koncept? Bo ja w tej chwili nie przypominam sobie zadnego (osiągalnego) mechanizmu, który da nam takie coś (co nie znaczy że go nie ma).

:
Michał, zobacz na czym polega sprawa z tym multidate.

Tak naprawdę, trzeba by sięgnąć po ST16. To nie problem, mechanizm przyzwoity, dostępny, koszerny - wiadomo, szwajcarski :D

I on w wersji z "wiecznym kalendarzem" wygląda tak :

Natomiast w wersji z week date, tak :

Czyli, te komplikacje się wzajemnie wykluczają - nie ma miejsca, zasłaniają się wzajemnie, są ułożone na tych samych poziomach i zajmują całą płytę - week date.
Tak że nie jest to precz z preczem, tylko kwestia techniczna.

W tej chwili sprawdzam, czy da się pogodzić "gazomierz" z week date, ale też to słabo widzę hmmm

Szymon
[Usunięty]
:
ALAMO napisał/a:
W tej chwili sprawdzam, czy da się pogodzić "gazomierz" z week date, ale też to słabo widzę

chodzi Ci o przestrzen miedzy osiami wskazówek a pirscieniem week-date?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum