http://forums.watchuseek....ead-928177.html
Odpowiedz do tematu
: WUS 2013 DWF F74 Project
:
fajny0
fajny0
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Damka...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Nuuuda
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
....fajna H
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Taki ło
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Kolejny niebieski dajwer
Ile to to ma kosztować?
Ile to to ma kosztować?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A mnie się koncepcja nawet podoba.
Tylko indeksy na 3, 6 i 9 bym zmienił.
Na troszkę delikatniejsze, pasujące bardziej do końcówek wskazówek.
Tylko indeksy na 3, 6 i 9 bym zmienił.
Na troszkę delikatniejsze, pasujące bardziej do końcówek wskazówek.
:
Jakoś te indeksy na bezelu mnie nie przekonują. Ni w gruchę ni w oko. Albo cyfry co 10 minut, albo kreski, bo między 20 a 40 jest pusto, a między 40 a 50 wyraaźnie gęściej.
Indeksy minutowe co 15 minut też nie ułatwiają czytelności.
Mnie się nie podobuje.
Pozdrawiam
Eryk
Indeksy minutowe co 15 minut też nie ułatwiają czytelności.
Mnie się nie podobuje.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
eeeeeee to przeca się jeszcze wszystko może zmienić, do wielkanocy może skończą głosować
Tomek napisał/a: |
To nie jest produkt finalny - trwają głosowania i dyskusja http://forums.watchuseek.com/f507/ |
eeeeeee to przeca się jeszcze wszystko może zmienić, do wielkanocy może skończą głosować
_
work in progress
work in progress
:
Taki se..
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
Łeee, to tylko kolejny projekt dla projektu limitki dla limitki. I, po wielu dyskusjach, w wielkich bólach narodzi się kolejny, mniej lub bardziej udany, zwykły zegarek (jak zwykły proszek).
Przeciwieństwem są nasze forumowe projekty - zawadiackie, niepraktyczne, zwariowane... po prostu fajne!
Przeciwieństwem są nasze forumowe projekty - zawadiackie, niepraktyczne, zwariowane... po prostu fajne!
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Odpowiedz do tematu
Japoński...takise