Znalazłem taki zestawik:
Odpowiedz do tematu
: Sea-gulle na ST-19.
:
Od dłuższego czasu jestem chory na pierwszy lub trzeci, prędzej czy później będę go miał, nie wiem tylko po ile i czemu tak drogo
:
...ten trzeci się fajnie uśmiecha
:
też na to zwróciłem uwagę no banan jak nic pocieszny !
Maxio napisał: |
...ten trzeci się fajnie uśmiecha |
też na to zwróciłem uwagę no banan jak nic pocieszny !
:
ja to jestem w ogóle chory na chrono w mechaniku,wynajdzcie coś taniego dla mnie
:
Najtaniej to chyba Aphy Newman i Daytona 132$
:
Zapłaciłem za mojego Augusta Galana równe 100 $ (razem z przesyłką!) Ów A.Galan, to nic innego jak Sea-Gull M190 OEM (czyli ten pierwszy z pierwszego postu)...
:
Właśnie chciałem to napisać patrząc na Twoje zdjęcia w galerii.
szeryf napisał: |
Zapłaciłem za mojego Augusta Galana równe 100 $ (razem z przesyłką!) Ów A.Galan, to nic innego jak Sea-Gull M190 OEM (czyli ten pierwszy z pierwszego postu)... |
:
Ten jest całkiem "świeży", bo dopiero co pojawił się w sprzedaży.
:
Jakoś tradycyjne chronografy w wykonaniu Sea Gulla bardziej mi odpowiadają.
:
Nowy chrono z "gniazda" Mewy o symbolu 311
Cena nie napawa optymizmem, ale uważni zapewne zwrócili uwagę, że ceny niektórych nawet starszych modeli Sea-Gulla zdrożały w stosunku do ubiegłego roku i kto wie czy to nie stały trend jaki Nas czeka...
Cena nie napawa optymizmem, ale uważni zapewne zwrócili uwagę, że ceny niektórych nawet starszych modeli Sea-Gulla zdrożały w stosunku do ubiegłego roku i kto wie czy to nie stały trend jaki Nas czeka...
:
...no ten chrono to mi się nawet podoba. Masz może jakieś inne zdjęcia? Ciekawi mnie jak bezel wygląda w innym świetle.
:
To chrono wpadło mi w oko, chyba najładniejsze ze stajni Sea-gulla jakie dotąd widziałem.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Na inne fotki się nie natknąłem dotąd. Występuje także w wersji "złotej".
Odpowiedz do tematu
Maxio napisał/a: |
Masz może jakieś inne zdjęcia? Ciekawi mnie jak bezel wygląda w innym świetle. |
Na inne fotki się nie natknąłem dotąd. Występuje także w wersji "złotej".