Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
...no i super
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
to dobrze że Wam się widzi, zobaczymy jak reszta chłopaków.....
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-14, 07:47, w całości zmieniany 1 raz
niektórym kumotrom mogą szlufki kolidować nieco, gdyż odstają nieco ponad nadgarstek i np. do garnitury nie da rady, ale zobaczymy, trzeba zegar ubrać i ponosić, potem będziemy recenzować ...
na visus jest OK
na visus jest OK
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-14, 07:47, w całości zmieniany 1 raz
:
....będzie dobrze
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
poczekaj, poczekaj, jeszcze Ciebie wciągnie ta wojakowa pasja
Spam napisał/a: |
...i też teraz się zastanawiam czy sobie takiej glicerynki nie zdobyć
|
poczekaj, poczekaj, jeszcze Ciebie wciągnie ta wojakowa pasja
:
Też tak zrobiłem na dzień-dobry - podgrzałem skórę trochę suszarką (do włosów) aby pory w skórze więcej wpiły - mam taki tłuszcz do skóry co nie zmienia aż tak radykalnie koloru skóry -z małych słodkich foczek, łosi i tłuszczów drzew...
PS podkładkę tylko z góry, pasek góra dół...
Maras68 napisał/a: |
żartuję, to stara skóra, al jak tak będzie u mnie to trzeba będzie natłuścić inaczej kiedyś po prostu skóra pęknie na zagięciu |
Też tak zrobiłem na dzień-dobry - podgrzałem skórę trochę suszarką (do włosów) aby pory w skórze więcej wpiły - mam taki tłuszcz do skóry co nie zmienia aż tak radykalnie koloru skóry -z małych słodkich foczek, łosi i tłuszczów drzew...
PS podkładkę tylko z góry, pasek góra dół...
:
thanx
:
do garnituru wojaka , chociaż " Pan Ładny " twierdzi że do smokingu każdy cykacz pasuje....
Maras68 napisał/a: |
niektórym kumotrom mogą szlufki kolidować nieco, gdyż odstają nieco ponad nadgarstek i np. do garnitury nie da rady, ale zobaczymy, trzeba zegar ubrać i ponosić, potem będziemy recenzować ...
na visus jest OK |
do garnituru wojaka , chociaż " Pan Ładny " twierdzi że do smokingu każdy cykacz pasuje....
:
Jacob PW-pilne
:
...jak nie , jak tak
Jacobi napisał/a: | ||
do garnituru wojaka , chociaż " Pan Ładny " twierdzi że do smokingu każdy cykacz pasuje.... |
...jak nie , jak tak
:
Prosimy o odsłonę kolejnych 100 stron
[ Dodano: 2013-10-15, 07:39 ]
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-15, 06:41, w całości zmieniany 1 raz
Prosimy o odsłonę kolejnych 100 stron
[ Dodano: 2013-10-15, 07:39 ]
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-15, 06:41, w całości zmieniany 1 raz
:
:
:
...ulala...
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
hop hop prosiemy nowe 100 stron