Ooooo! No powiem, że nie brzydkie
Hałmacz?
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Z_bych, to wersja ekspozycyjna, poprosiliśmy o wykonanie takich skrzyneczek producenta naszych pudełek, obiecał że zrobi nam na zlot, troszkę się nam termin dostawy rozjechał. I chwilowo jest to "bezcenne"
:
Jest fajne. Gdyby miało sensowną cenę, to moglibyście dołożyć do gadżetów gerlachowych
:
Ale tak bez przegródek sam nie wiem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Masz rację. Będą się obijać.
Iks napisał/a: |
Ale tak bez przegródek sam nie wiem |
Masz rację. Będą się obijać.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Bo na wariata było robione, a i tak nie zdążyliśmy. Dopiero w sobotę rano kurier to do Zielonej Góry dowiózł, a my już na zlot jechaliśmy.
Teraz wrócą do producenta, i zostaną wyściełane + dojdą przegródki.
Teraz wrócą do producenta, i zostaną wyściełane + dojdą przegródki.
:
Aaa to wypas , ogólnie kiedyś myślałem sobie, żeby fajnie wyglądał taki zestaw kolekcjonerski GG ze wszystkimi modelami, z opisem na grawerowanej tabliczce, w pudle z logo itd., nawet nie do noszenia tylko do mania, no i proszę - pudło jest - no, ale to nie na moje zarobki
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
+100
Będą w wolnej sprzedaży ? I po czemu ?
Aaa to wypas... |
+100
Będą w wolnej sprzedaży ? I po czemu ?
:
Bluźnisz Myślę, że nie będzie kosztowało więcej niż Twoje zegarki. Chociaż jeden
Aaa to wypas , ogólnie kiedyś myślałem sobie, żeby fajnie wyglądał taki zestaw kolekcjonerski GG ze wszystkimi modelami, z opisem na grawerowanej tabliczce, w pudle z logo itd., nawet nie do noszenia tylko do mania, no i proszę - pudło jest - no, ale to nie na moje zarobki |
Bluźnisz Myślę, że nie będzie kosztowało więcej niż Twoje zegarki. Chociaż jeden
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Toć ja mam 3 czy 4 zegarki raptem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
W obecnej chwili tyle masz
Toć ja mam 3 czy 4 zegarki raptem |
W obecnej chwili tyle masz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
To po co Ci pudełko na 12 sztuk
Toć ja mam 3 czy 4 zegarki raptem |
To po co Ci pudełko na 12 sztuk
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Na 10 mam tylko Ale w sumie zastanawiam się czy nie puścić na bazar i nie kupić mniejszego
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, mogę polecić te moje na 6 co kupiłem IMO świetne i na duże zegarki
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Dopiero dzisiaj chwila czasu na kompa, dotarł parciak gerlachowy i jest teraz tak:
a było tak
Zdjęcia kalkulatorem, więc sorry za jakość.
a było tak
Zdjęcia kalkulatorem, więc sorry za jakość.