:
Wybacz ze akurat u Ciebie, bo zegar fajny, ale czy ja sie myle ze ktos od kogos sciaga???? Bo to chyba nie jest ta sama firma??
http://www.watchmann.com/...ede-UA7919-A1.6
i ten tez jakos wyraznie znajoma tarcze mas.....
http://www.watchmann.com/...ede-UA7952-H1.2
:
Wiele pilotow ma bardzo podobna tarcze, to jest wzor historyczny i wielu producentow z tego korzysta
:
Nie o tym temat...
muchacho_ niech się nosi. Fotki ok
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
muchacho_, Gratuluję nabytku niech się dobrze nosi
Takie techniczne pytanie mam; na pierwszych dwóch fotkach i na ostatniej jest widoczna dość dokładnie koronka tego zegara, a dokładniej chodzi mi o jej wykończenie które sprawia wrażenie jakby
ostrych kantów - to tylko wrażenie czy faktycznie koronka może lekko drażnić łapsko?
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Dzieki
To chyba makro tak wyostrzylo, koronka nie jest specjalnie ostra. Jest za to dosyc duza i trzeba przyzwyczaic sie zapinac takie zegarki troche wyzej w strone przedramienia (tak jak np maryne) zeby nie wbijala sie w dłoń. Podczas noszenia zupelnie na to nie zwracam uwagi bo drazni mnie inny szczegol, ale o tym pewnie napisze w recenzji
:
muchacho_ graty sikora
Te nowe koronki w Steinhartach nie są niewygodne
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Ktos na WUSie prosil o zdjecie lumy, udalo mi sie cos takiego poczynic
DSC00397 by
muchacho86, on Flickr
:
Pięknie świeci, prawie jak Monster.
:
Świetny Stenek. Graty
I ja będę musiał pomyśleć o powrocie do jakiegoś pilota
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
muchacho_, Klasyczny pilot. Gratulacje !
:
Dzieki, ale ten ma u mnie dozywocie. Taki warunek postawila żonka, od której go dostałem
:
muchacho_, dobrze gadasz prezent od żony musi mieć dożywocie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos