VE Ekranoplan czy Gaz 14 limusine
Odpowiedz do tematu

: VE Ekranoplan czy Gaz 14 limusine
Pewnie temat już wałkowany pod względem mechanizmu Wostok 2432 vs NH35a od Seiko , ale tym razem chodzi o wygląd i właściwości użytkowe . Oba mają tryt .
Teraz czekam na wasze zdanie .

:
Dual Time :P

A jeżeli już to GAZ 14 - bardziej juniwersalny ;) :D

:
Dobra zmieniam kryterium jeśli nie jeden z tych dwóch to coś do 800pln max. najlepiej nowego i dostępnego bez rycerstwa Wincentego ( Win cent ! :)) )

:
Vostok Gaz pifko :)

Ostatnio zmieniony przez Palatyn 2013-10-08, 17:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeżeli kryterium wyboru to moim zdaniem gaz 14 limusine jest zegarkiem zdecydowanie
elegantszym i zwyczajnie ładniejszym.Ale ty tu rządzisz :D

:
Ekranoplan to ten

Gaz 14

:
............ :/
Ekranoplan pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Rudolf napisał/a:
Dobra zmieniam kryterium jeśli nie jeden z tych dwóch to coś do 800pln max. najlepiej nowego i dostępnego bez rycerstwa Wincentego ( Win cent ! :)) )

cool

Nawet z Vincentem powinieneś zmieścić się w budżecie :arrow: http://www.click-a-watch....iver-watch.html

Teraz out of stock, ale zaraz będzie ..

:
Rudolf napisał/a:

Żeś pan poszerzył kryteria... :popcorn:

A, co do tych dwóch.
Gazik !. Chyba jedyny z nowych wostoków który mnie "nrawitsja", no może poza łunochodem. Ekranoplan ma za dużo wenszy :D

:
Tomek , nie wiem cały czas oglądam te baby Tuna i raz mi się widzi innym razem uważam że jednak nie hmmm

Na dziś Gazik lub Ekranoplan jest na tapecie .

:
Ekranoplan dobrze jak coś na tarczy się dzieje :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ja jednak byłbym za Gazem... Przypomina mi Longinesa LD, a ten podoba mi się ostatnio jak cholera.

:
Tomek napisał/a:

cool

Nawet z Vincentem powinieneś zmieścić się w budżecie :arrow: http://www.click-a-watch....iver-watch.html

Teraz out of stock, ale zaraz będzie ..

O żesz kurde. Nie miałem pojęcia ile ten zegarek kosztuje. Chyba pozbędę się big mako (bo i tak miejsce edc nurka zajmie parnis) i dozbieram sobie do tego cuda. Czas dodać pozycję nr 3 do wishlisty ;)

:
Dla mnie Ekranoplan- ma charakter, Gaz jest strasznie zachowawczy :twisted:

:
Z tych dwóch VE to chyba gazik, ale może coś z zupełnie innej beczki? Jakiś eco citek?

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum