Spam napisał/a: | ||
...no super... a do kogo miałbym pójść bateryjkaż w Przemyślu mi wytoczy z baterii Marcin... nie każdy ma twoje zdolności... a jakbym miał dawcę to bez wychodzenia z domu na imadle kowalskim sam bym se wymienił... |
Tylko piszę jak wygląda sytuacja, a to że sie nie da to juz nic na to nie poradze.
...a ja na ten przykład szarpał bym jak Reksio szynkę... o gustach się nie dyskutuje... |
Podobnie jak wyżej, pisze jak jest, a co akurat ty będziesz chapał to twoja sprawa.
...to że nie spotkałeś to nie znaczy że ich nie było... ja spotkałem... choćby mosera czy innego favra no chyba że ten to też bilodies... nie wszystko jest na forach angielskojęzycznych... |
Zapomniałem dodać że chodzi o okres z jakiego pochodzi ten Billodes czyli końcówka XIXw. Fakt że Moser startował też z końcem XIX w. jednak kolejarze tej firmy i Buhre to już XXw. Billodes to rzecz jasna GFJ na rynek rosyjski. Oczywiście i te sygnowane GFJ na tarczach z protoplastami 18,5 pojawiły się na terenie Rosji lecz był to już jak w przypadku Mosera XXw. i rzecz jasna były to zegarki cywilne(nagrodówki się też zdarzały).