Witam
Cały czas mam problem ze zdjęciem bezela w Orient Mako. Niby prosta sprawa, a nie moge go podważyć. I dlatego mam pytanie może głupie, ale teraz mi się to przypomniało. W mako było wymieniane szkiełko, nie jest ono oryginalne, ale czy mogło to mieć wpływ na spasowanie "mocniejsze" bezela? Z boku wygląda jakby w ogóle nie było przerwy tylko bezel ciasno przylegał do koperty. Tak mi coś świta, żę coś zegarmistrz mi mówił, że tak może być, ale może to sobie tylko wymyśliłem bo to było dawno temu. Pomóżcie bo zwariuję, chće wymienić bezel na nowy, anie mogę go zdjąć.
Odpowiedz do tematu
: Ten nieszczęsny bezel
:
Jeśli się kręci, to musi się dać zdjąć - nie ma wuja.
Weź jakiś nóż, o cienkim ostrzu, i kombinuj. Podłóż coś pod niego żeby nie scharatać koperty.
Weź jakiś nóż, o cienkim ostrzu, i kombinuj. Podłóż coś pod niego żeby nie scharatać koperty.
:
Ostatnio zmieniony przez g-unit 2013-10-05, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
W mako zawsze słabo chodził, a po wymianie szkła chodzi, ale bardzo bardzo bardzo ciężko, czy to może być związane z wymianą szkła i może utrudniać zdjęcie bezela? Spoko udało się, ale bezel nie pasował, więc pozbyłem się lewków i pomalowałem bezel na metro zielony kolor lakierem żony
Ostatnio zmieniony przez g-unit 2013-10-05, 20:35, w całości zmieniany 1 raz