Odpowiedz do tematu
:
...piękna ta sekunda...
:
Dobrze, że te zegarki są poniżej 42mm... bo dla mnie maławe... a tak bym se musiał kupić...
:
Takie mi laickie pytanie przyszło do głowy - w którą stronę rotor nakręca ten zegarek? Czy słusznie mi się wydaje, że zgodnie z ruchem wskazówek zegara?
[ Dodano: 2013-09-25, 12:40 ]
No i teraz zgadnij jak nastawić rotomat, jak nikt nie odpowiada...
[ Dodano: 2013-09-25, 12:40 ]
No i teraz zgadnij jak nastawić rotomat, jak nikt nie odpowiada...
:
Krzychu, nie planujecie może akcji takiej jak z Otago z RWD albo PZL P.24 (recenzje bym se o czymś napisał) Tak se myślę, że to fajne EDC może być
:
ALAMO, użytkownik zadał pytanie a firma go zlała
macli napisał/a: |
Takie mi laickie pytanie przyszło do głowy - w którą stronę rotor nakręca ten zegarek? Czy słusznie mi się wydaje, że zgodnie z ruchem wskazówek zegara?
[ Dodano: 2013-09-25, 12:40 ] No i teraz zgadnij jak nastawić rotomat, jak nikt nie odpowiada... |
ALAMO, użytkownik zadał pytanie a firma go zlała
:
Bo firma była na basenie, a poza tym się nie zna Przyjdzie dyrektor techniczny, to udzieli wyczerpującej odpowiedzi. Chyba że sam też nie wie
:
Patrząc na zegarek od strony wskazówek wahnik powiniwn się kręci zgodnie z ich ruchem żeby naciągnąć sprężynę
:
To jest fajne EDC
Słoniu napisał/a: |
Krzychu, nie planujecie może akcji takiej jak z Otago z RWD albo PZL P.24 (recenzje bym se o czymś napisał) Tak se myślę, że to fajne EDC może być |
To jest fajne EDC
_
work in progress
work in progress
:
Od 25 września?
ALAMO napisał/a: |
Bo firma była na basenie, a poza tym się nie zna |
Od 25 września?
:
No co, raz a porzadnie!
Tomek napisał/a: | ||
Od 25 września? |
No co, raz a porzadnie!
:
Odpowiedz do tematu
CS leży i kwiczy
Po tym, co osoba naobiecywała klakierom, po zlocie pójdzie osoba z torbami .. Ze Zgierza na piechotę W skarpetkach
ALAMO napisał/a: |
Na wodzie oszczędzam i gazie, żeby na wypłaty było |
Po tym, co osoba naobiecywała klakierom, po zlocie pójdzie osoba z torbami .. Ze Zgierza na piechotę W skarpetkach