Odpowiedz do tematu
:
Do profilu może i nie, za to na rękę - bardzo Serio, głównie dlatego został. Oszczędzam go, bo szkoda, ale czasem sobie założę, bo śliczny jest!
Ну, погоди!
:
byłoby, byłoby, byłoby
Aronus napisał/a: |
...u mnie było by mu lepiej... |
byłoby, byłoby, byłoby
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
...ślinicie się... aż mi z monitora kapie na klawiaturę
:
....cały Spam
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Stalowy Ural - widziałem go raz w życiu na aukcji a on go ma w kolekcji
Ta koperta to taka wydmuszka jak w naręcznych K-43 ...
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2013-10-01, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Stalowy Ural - widziałem go raz w życiu na aukcji a on go ma w kolekcji
Ta koperta to taka wydmuszka jak w naręcznych K-43 ...
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2013-10-01, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
:
To Urale były też stalowe??? Nawet nie wiedziałem...
Ну, погоди!
:
No nie wiem Ten ze zdjęcia wygląda na chromowany.
pmwas napisał/a: |
To Urale były też stalowe??? Nawet nie wiedziałem... |
No nie wiem Ten ze zdjęcia wygląda na chromowany.
:
...podatne na sugestie oko dopatrzy się odprysków na uszach... trza by w ręku mieć...
Aronus napisał/a: | ||
No nie wiem Ten ze zdjęcia wygląda na chromowany. |
...podatne na sugestie oko dopatrzy się odprysków na uszach... trza by w ręku mieć...
:
O to to...
Spam napisał/a: | ||||
...podatne na sugestie oko dopatrzy się odprysków na uszach... trza by w ręku mieć... |
O to to...
:
Moim zdaniem chrom,za skomplikowane technologicznie na stal.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Też nie słyszałem o stalowych uralach.
Aronus napisał/a: | ||
No nie wiem Ten ze zdjęcia wygląda na chromowany. |
Też nie słyszałem o stalowych uralach.
:
Nieeee tam. Raz znalazłem K-43 ze stalowym deklem - technologicznie taki dekiel i koperta Urala to prawie to samo. Co to za kłopot taką puszkę wytłoczyć?
buran napisał/a: |
Moim zdaniem chrom,za skomplikowane technologicznie na stal. |
Nieeee tam. Raz znalazłem K-43 ze stalowym deklem - technologicznie taki dekiel i koperta Urala to prawie to samo. Co to za kłopot taką puszkę wytłoczyć?
Ну, погоди!
:
A cholera wie,widziałem niemieckie Laco z tłoczonymi,stalowymi kopertami tak że to nie jest niemożliwe aczkolwiek mało prawdopodobne.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Jak chcecie mieć tyle zegarków to zacznijcie na osiedlu sprzedawać w nocy bimber
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
...oczywiście możliwe... jedynie pytanie czy mieli akurat odpowiednią stal tak jak to było w tym artykule o Amfibii - właśnie z powodu braku stali o odpowiedniej jakości zdatnej do tłoczenia przerzucono się na mosiądz
Odpowiedz do tematu
pmwas napisał/a: |
Co to za kłopot taką puszkę wytłoczyć? |
...oczywiście możliwe... jedynie pytanie czy mieli akurat odpowiednią stal tak jak to było w tym artykule o Amfibii - właśnie z powodu braku stali o odpowiedniej jakości zdatnej do tłoczenia przerzucono się na mosiądz