Odpowiedz do tematu
:
ALAMO, za często to moja opinia ze zdaniem Kumotra nie schodzi się we wspólnym punkcie tu jednak w pełni podzielam opinię Osoby
:
No nie sprowadzaj do absurdu, bo zaczynasz mówić jak modni ostatnio eksperci z piaskownicy
Nie dlatego wolę paczkomatem bo taniej, tylko wygodniej i bez szemrania płacę za dodatkowe ubezpieczenie (mało, ale to nie ja ustalam ceny, zapłaciłbym więcej gdyby to dało lepszą ochronę). I coś naprawdę cennego, w stylu wyszydzanej przez Ciebie sztabki, na pewno wysłałbym tak, żeby zapewnić odpowiednie bezpieczeństwo. Tu chodzi o małe tanie, drobne, przesyłki, tak do wartości ok. 500 zł.
A w przypadku Michała wcale się nie zachowali OK, bo wypłacili z łaską cenę z faktury, napisał że za przesyłkę, usługę której przecież nie zrealizowali, nie oddali
ALAMO napisał/a: |
Przecież właśnie został przez tę wredną pocztę - okradziony! I oburzające! |
No nie sprowadzaj do absurdu, bo zaczynasz mówić jak modni ostatnio eksperci z piaskownicy
ALAMO napisał/a: |
I w karmanie zostanie kilka zeta, no nie |
Nie dlatego wolę paczkomatem bo taniej, tylko wygodniej i bez szemrania płacę za dodatkowe ubezpieczenie (mało, ale to nie ja ustalam ceny, zapłaciłbym więcej gdyby to dało lepszą ochronę). I coś naprawdę cennego, w stylu wyszydzanej przez Ciebie sztabki, na pewno wysłałbym tak, żeby zapewnić odpowiednie bezpieczeństwo. Tu chodzi o małe tanie, drobne, przesyłki, tak do wartości ok. 500 zł.
A w przypadku Michała wcale się nie zachowali OK, bo wypłacili z łaską cenę z faktury, napisał że za przesyłkę, usługę której przecież nie zrealizowali, nie oddali
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
nieprodukowane, nieprodukowane, nieprodukowane
Sylwek napisał/a: |
...jeśli chodzi o przedmioty już nie produkowane lub niedostępne... |
nieprodukowane, nieprodukowane, nieprodukowane
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
: