Jak zwykle u mnie Problem z dokonaniem wyboru
Jest dwóch kandydatów. Jeden znany i lubiany oraz ogólnie dostępny, drugi pokazywany ochany i achany, ale ciężko znaleźć w Polszu.
No to jadziewa
Kandydat nr 1
Riseman
Kandydat nr 2
Orient CVZ00001B
Czas realizacji powiedzmy dwa dni, więc czas goni
Odpowiedz do tematu
: Nowe potrzeby - nowy dylemat
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
ten orient breitlingiem jedzie za bardzo jak dla mnie.
beceen | ***** ***
:
BrajtOrient.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Się czepiacie
Brajtek to dla mnie taki królik, który nigdy nie wylezie z norki, więc jeżeli ten peżot go przypomina to tym lepiej
beceen napisał/a: |
ten orient breitlingiem jedzie za bardzo jak dla mnie. |
Się czepiacie
Brajtek to dla mnie taki królik, który nigdy nie wylezie z norki, więc jeżeli ten peżot go przypomina to tym lepiej
:
Jestem za , a nawet przeciw za Orientalnym Peugotem,
dlatego bo uważam że zegarek powinien m.in. wskazówki posiadać
dlatego bo uważam że zegarek powinien m.in. wskazówki posiadać
:
Z tej dwójki to Orient mówi BIERZ MNIE REMIK
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Tomek, Kupowałeś tam ?
:
Iks kupował
:
Przyjrzałem się i ten czarny nie bałdzo mi się widzi
:
I płacił co cesarskie
+111!!one
Ale jeśli tylko 2 dni na realizację to ciężko będzie
z watches88 możesz wziąć kurierem - będzie błyskawicznie ale JVR się dołączy (co nie tylko kosztuje ale i trwa)
Za +- tyle samo co w88+JVR znajdziesz w EU http://www.seriouswatches...-fvz04003b.html różne kolorki, ship to jakiś tydzień
Tomek napisał/a: |
Iks kupował |
I płacił co cesarskie
jimmy napisał/a: |
Orient mówi BIERZ MNIE REMIK |
+111!!one
Ale jeśli tylko 2 dni na realizację to ciężko będzie
z watches88 możesz wziąć kurierem - będzie błyskawicznie ale JVR się dołączy (co nie tylko kosztuje ale i trwa)
Za +- tyle samo co w88+JVR znajdziesz w EU http://www.seriouswatches...-fvz04003b.html różne kolorki, ship to jakiś tydzień
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
A na aledrogo po 750 zeta
:
Ale ten co pokazał goTomek. Nie jest kropka w kropkę z pierwowzorem.
Ten pokazany przez Ciebie jest też spoko, ale z kolei zgodzę się z baceenem - mocno inspirowany. W przypadku subów to jest trochę inna sprawa, bo submarynwany design to już chyba wszyscy skopiowali 50razy, ale w przypadku tego Brajtka to nie jest aż tak rozpowszechnione imiałbym lekko zgryz.
goTomek napisał/a: |
Orient mówi BIERZ MNIE REMIK |
Ale ten co pokazał goTomek. Nie jest kropka w kropkę z pierwowzorem.
Ten pokazany przez Ciebie jest też spoko, ale z kolei zgodzę się z baceenem - mocno inspirowany. W przypadku subów to jest trochę inna sprawa, bo submarynwany design to już chyba wszyscy skopiowali 50razy, ale w przypadku tego Brajtka to nie jest aż tak rozpowszechnione imiałbym lekko zgryz.
:
Szymon, Mój wewnętrzny burak mówi "wali mnie to" , a tak na serio to patrząc na tego orienta ni chuchu mi się z brajtkiem nie kojarzy. No i oczywiście zostaje jeszcze ryżowiec w odwodach
:
Zawsze te 2-3 dychy taniej, jak burak mówi że go wali to bier i nie czekaj chociaż sklepu nie znam, ale opinie ma pozytywne
Odpowiedz do tematu
Remik napisał/a: |
A na aledrogo po 750 zeta |
Zawsze te 2-3 dychy taniej, jak burak mówi że go wali to bier i nie czekaj chociaż sklepu nie znam, ale opinie ma pozytywne
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй