:
jest to mój najładniejszy zegarek, ale Karolewski do niego też się przyznaje
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Jacobi napisał/a: |
:D jest to mój najładniejszy zegarek, ale Karolewski do niego też się przyznaje |
Pokaż który
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Z komórki piszę, Remik na pewno masz foto
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Remik napisał/a: |
kornel91 napisał/a: | Jacobi napisał/a: | :D jest to mój najładniejszy zegarek, ale Karolewski do niego też się przyznaje |
Pokaż który |
O taki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek |
A chciałem wcześniej napisać, że tego to i szkoda
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
....trochę inaczej.....kilka razy miałem przyjemność ponosić Radka i żal, że.............. (tak jak u Remika) tutków brak
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Jacobi, jak Ci nie pasuje, to ja przejmę. Nawet nie wiesz ile szczęścia miałeś wtedy
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
Żałuję Marinera chrono, taki Tudor dla ubogich, koperta i bransa w zasadzie identyczne, werk też ten sam:
no i żałowałem Citizena NY-0040, ale tego udało się odkupić:
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
Świetnie, że znalazłem ten wątek - pomógł mi podjąć decyzję, aby póki co niczego nie sprzedawać
:
Oddałem za parę groszy, a po nim już żaden nie był tak fajny
.
:
Ja to lepiej wymieniać nie będę
World Wide Watches