Odpowiedz do tematu
:
maciek, nie dość że fajny, mimo że to tylko 46mm, to na grubej łapie będzie się dobrze prezentował. Jak trzeba coś pod rękaw wcisnąć, będzie ok! Nie zawsze cegły da się nosić.
:
pilot był?
Skate or die!
:
nie chciało mi się kopać...
Skate or die!
:
GEROY
BARNEY
Cytat: |
Movement: swiss Ronda 515 quarz
Function: day, hours, minutes, seconds Luminious indexes, hours-and-minutes hand Dial color: black Applied indexes Rotating bezel Luminious figures Screwed crown Helium valve at "9" clock Screwed caseback Casing material : stainless steel 316L Glass: mineral crystal Waterproof: 1650 ft / 500 m Strap material: leather (waterproof) Length of bracelet: 22,5 cm Lug width: 22 mm Case diameter: 45,0 mm Case thickness: 16,0 mm Weight: 175,0 gramm |
BARNEY
Cytat: |
Movement: swiss Ronda 515 quarz
Function: day, hours, minutes, seconds Luminious indexes, hours-and-minutes hand Dial color: black Applied indexes Rotating bezel Luminious figures Screwed crown Helium valve at "9" clock Screwed caseback Casing material : stainless steel 316L Glass: mineral crystal Waterproof: 1650 ft / 500 m Band material: stainless steel 316L Band length: 23,0 cm Band width: 22 mm Case diameter: 45,0 mm Case thickness: 16,0 mm Weight: 225,0 gramm |
:
Barney ciekawy
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
No i mnie się podoba
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Szkoda, że to baterie
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Następny, co go prąd kopie
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
No pewnie, wtedy nie kosztowałby ok $200, tylko z $650 albo i lepiej .. I byłoby melepecenie, że fajny, ale strasznie drogi
Michał napisał/a: |
Szkoda, że to baterie |
No pewnie, wtedy nie kosztowałby ok $200, tylko z $650 albo i lepiej .. I byłoby melepecenie, że fajny, ale strasznie drogi
:
zegarki fajne, ale nazwy...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Oj tam, oj tam.
Tomek napisał/a: | ||
No pewnie, wtedy nie kosztowałby ok $200, tylko z $650 albo i lepiej .. I byłoby melepecenie, że fajny, ale strasznie drogi |
Oj tam, oj tam.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Lekko odświeżę.
Wczoraj przyleciał do mnie Barbos Robur. Wieczorne rozpakowanie paczki i same pozytywne wrażenia.
Ale sobie myślę, zobaczymy jak to będzie wszystko się prezentować w dziennym świetle.
I muszę powiedzieć - jest dobrze
Zegar prezentuje się naprawdę świetnie. Przełożyłem go na brązowy pasek od Nicka.
Koperta jest mega wygodna. Bardzo ładnie wykończona. Bardzo fajny bezel.
Całość ma taki masywny i konkretny wygląd.
Miał być na chwilę, a chyba zostanie na dłużej
Jak znajdę troche czasu to mu parę zdjec trzasnę.
Wczoraj przyleciał do mnie Barbos Robur. Wieczorne rozpakowanie paczki i same pozytywne wrażenia.
Ale sobie myślę, zobaczymy jak to będzie wszystko się prezentować w dziennym świetle.
I muszę powiedzieć - jest dobrze
Zegar prezentuje się naprawdę świetnie. Przełożyłem go na brązowy pasek od Nicka.
Koperta jest mega wygodna. Bardzo ładnie wykończona. Bardzo fajny bezel.
Całość ma taki masywny i konkretny wygląd.
Miał być na chwilę, a chyba zostanie na dłużej
Jak znajdę troche czasu to mu parę zdjec trzasnę.
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Nie mam takiego talentu jak Ty
Odpowiedz do tematu
Słoniu napisał/a: |
agaron, - opisz go! |
Nie mam takiego talentu jak Ty
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...