: Squale Limited Edition KMZiZ
Kilka fotek cykniętych na balkonie. Gra świateł w tym zegarku jest niesamowita - połączenie polerowanych/nakładanych indexów, słoneczkowej tarczy, polerowanego ringu przy tarczy oraz jednego z najlepiej działających AR, jakie widziałem.....
Zdecydowanie cyknę więcej fotek, dodam w odpowiednim momencie.

:
Zdjęcia super. Gratulację, że jednak się zdecydowałeś
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Zdecydowanie za dużo tej polerki

, ale i tak to jedna z najbardziej udanych limitek forumowych i jedyna
kiziowa, która mi się podoba ...
:
Zdjęcia Karola robią robotę, ale zegar przefajny i chętnie bym przytulił, gdyby kosztował pare plnów mniej...
Graty.
:
Zdjęcia malyna ale zegarka się czepnę:
Ta kropka lumy na bezelu na strzałce to faktycznie tak krzywo jest położona, czy to perspektywa?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Na wszystkich zdjęciach jest tak samo. Raczej nie perspektywa.
Szymon
[Usunięty]
2013-09-18, 18:53
:
O kurka! Ten AR faktycznie daje radę
Normalnie jakby mu szkiełko wypadlo

Karol, graty zegarka!
:
no to skoro ma tyle wad to pozbawię Cię tego problemu i przejmę go za dwa parnisy
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Najfajniejszy w tym zegarku to ten srebrny ring pod szkłem.
hrg.pl
:
Dominik napisał/a: |
Najfajniejszy w tym zegarku to ten srebrny ring pod szkłem. |
Też ten ring jakoś mi utkwił w guście
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Gdyby koperta była cała szlifowana, to byłby super diver w niezłej cenie
:
Karolewskiej, weź go koniecznie do Zgierza, chciałbym zobaczyć na żywo. Zapewne nie tylko ja.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
: Re: Squale Limited Edition KMZiZ
swietny jest - to ze caly w polerce zaczelo mi nawet grac. Ring wewn polerowany, odbijajacy wnetrze - robi swietna robote. Piekna tarcza, kolor, sloneczko, indeksy - widac jakosc zdecydowanie. Dziwi ta kropa krzywo polozona. W realu pewnie nie razi (z innej odleglosci sie patrzy), ale jednak kontrola jakosci zawiodla
s
:
Piękny jest, graty niech się nosi.