było tak:
Uploaded with ImageShack.us
a jest tak:
tarcza i sekundnik od boschetta CD2 i zdjęty cyklop ze szkla. Chciałem jeszcze jakoś zetrzeć powłokę z indeksów na bezelu, no ale nie wiem jak sie do tego zabrać
sama baza to RU Braun, koperta prawie jak w SAS-ie, bardzo dobrze zrobiona. niby wr1000m - ale kto to wie.... podwójna uszczelka pod deklem, podwójna przy koronce, zawór helowy.
Odpowiedz do tematu
: Chiński SAS
:
lepiej powiedz skąd bazę wziąłeś... chętnie bym sobie all black'a jakiegoś na tym machnął...
Skate or die!
:
niemiecki ebay. ale niemiaszki do Polski nie wysyłają.
:
No swietnie wyszło,co do bezela to chyba tylko szlifowanko...gratulacje
:
Z tym nie będę miał problemu. Dasz jakąś linkę bo samo ru braun to niewiele wyników daje...
Skate or die!
:
No to, to, sa jeszcze w czarnym pvd i w zlotym
:
Usuniecie pvd to moze jakies piaskowanie? potem wysatynowac, zmatowic i tylko nosic
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Po piaskowaniu będzie piękny satynowy-potem jedynie można np wypolerować indeksy.Choć ja osobiście to bym całego wypiaskował-była by moc!!!
:
Hmm... zrobiłeś se podróbę Boschetta?
Milutko
Milutko
Segoy
:
Eee, mam boschetta....Mialem po prostu dodatkowa tarcze a ze pasuje na miyote, to wsadzilem.
Przy okazji jak sie zdejmie dekiel z obu zegarkow to niestety sporo na plus jest braun.
Przy okazji jak sie zdejmie dekiel z obu zegarkow to niestety sporo na plus jest braun.
:
Zegarek z linki dawno sprzedany... Szkoda bo ostatnio szukam sposobu na fajnego i taniego czarnucha...
Skate or die!
:
To była już omawiane na HF chyba kwasem solnym (albo jakimś inny) jeden koleś ściągnął powłokę...
Pośle Ci ten temat na PW jak znajdę...
Fajny MOD ale wiesz co powiem o pasku
Cytat: |
Chciałem jeszcze jakoś zetrzeć powłokę z indeksów na bezelu, no ale nie wiem jak się do tego zabrać |
To była już omawiane na HF chyba kwasem solnym (albo jakimś inny) jeden koleś ściągnął powłokę...
Pośle Ci ten temat na PW jak znajdę...
Fajny MOD ale wiesz co powiem o pasku
:
misiu, jak kwasem zdjąć powłokę z samych indeksów ja się pytam?
a pasek benarusa zajebongo.
a pasek benarusa zajebongo.
:
Odpowiedz do tematu
A tera tak