Paskujemy
Odpowiedz do tematu

: Paskujemy
Nareszcie doczekałem się. Mam swojego byczka chrono, na którego sobie od jakiegoś czasu ostrzyłem zęby.

Zegarek przyszedł na za szerokim zielonkawo-czerwonym nato, które wylądowało natychmiast gdzieś w kącie. W zakamarkach pudła z różnymi różnościami znalazłem jakiś tymczasowy pasek w odpowiednim rozmiarze, ale jest to rozwiązanie mocno tymczasowe. Zegarek ma zbyt duży fun factor, żeby siedzieć na zwykłym, czarnym pasku.

Zatem: obywatele, pomożecie?

Oto delikwent - stan na chwilę obecną:

A oto, co mi przychodzi do głowy:

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
emster
[Usunięty]
:
Ja bym go widział na skórzanym NATO

foto z natostrapco[/list]

:
Rally:

Kajdan:

:
Te skórzane nato raczej nie wejdzie między teleskopy a kopertę.
Ja bym go widział na takim:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
A ja bym mu takie coś założył:

http://www.inter-watch.pl...arny-p2359.html

http://www.inter-watch.pl...arny-p2250.html

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Na kajdan bym go nie pchał. Dobre nato nie jest złe. Dobrze dobrany rally jest aż nazbyt oczywiste.
Albo ciemnobrązowy z pomarańczowym wykończeniem? Ale raczej z takim to do pachorobów.
Ja wsadziłbym go na Morellato Speeda. Świetny pasek i po normalnej cenie.

Weź dwa na zmianę - nato, ale syntetyczne i Speeda :)

:
Erolek Rally gitara, ale Twoja ostatnia propozycja z pierwszego posta, rządzi ;)

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Uderzaj do naszych paskorobów - jakaś egzotyczna skóra, np. struś.

:
Uderzał bym w coś w stylu rally. Na pewno nie kajdan. - 10 do charyzmy :facepalm:

maciek
[Usunięty]
:
a ja bym to przeniósł do Butiku. ;)

:
Remik napisał/a:
Erolek Rally gitara, ale Twoja ostatnia propozycja z pierwszego posta, rządzi ;)

+1
ew. to drobno dziurkowane rally co rmaya pokazał

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Pełna wersja forum