Odpowiedz do tematu
:
koperta ciekawa, zgadza sie, ale wg mnie uszy za szerokie. 22 by starczylo.
beceen | ***** ***
:
Jajka to najlepszy przykład na kupowanie zegarków chrono ALAMO to Słoniu codziennie musiałby chociaż tuzin zjadać
ALAMO napisał/a: |
Bo to tzw. "Doppelchrono", lub po francuskiemu rettrepante. Ma dwie wskazówki sekundowe, startujesz obie wciśnięciem guzika, potem jak naciśniesz go drugi raz - staje jedna, a trzeci raz - staje druga. Po zatrzymaniu obu, zerujesz drugim guzikiem. Dwa czasy mierzysz, po porstu. Na przykład jak gotujesz jajka na półmiękko i na całkiem miękko - niezbędny wręcz ficzer |
Jajka to najlepszy przykład na kupowanie zegarków chrono ALAMO to Słoniu codziennie musiałby chociaż tuzin zjadać
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Fikuśnik taki
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Zieeeeew
hrg.pl
:
Dio mio, ale kapitalny zegar
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Odpowiedz do tematu
A mnie się podoba, tylko niepokoi mnie to wykończenie koperty zbieraczem do syfu. Tzn. to ryflowanie wygląda nieźle, ale obawiam się że tylko do napotkania pierwszego tumanu kurzu w ciepły dzień.
Uszy: bardzo ciekawe. Mam coś podobnego w jakiejś Mołni.
pozdrawiam
Narfas
Uszy: bardzo ciekawe. Mam coś podobnego w jakiejś Mołni.
pozdrawiam
Narfas